(Senior) Broker, specialist Varia
(Senior) Broker, specialist Varia
(Senior) Broker, specialist Varia

(Senior) Broker, specialist Varia

Ben jij het icoon dat elke dag met jouw ervaring, kennis en uitstekend netwerk aantoonbaar het verschil weet te maken? Weet jij met collega’s iedere dag weer de beste risico oplossingen te leveren? Wil je je graag verder verdiepen in het vakgebied en verder specialiseren?

Wat houdt de functie in?

Als Specialist ben jij voor de groot zakelijke klanten de inhoudelijke risicoconsultant Varia (primair AVB) en maak je tezamen met andere specialisten en de accountmanager binnen het klantteam een volledige en diepgaande inventarisatie van de risico's waar de klant aan wordt blootgesteld. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het onderbrengen van verzekerbare risico’s van deze klanten bij verschillende verzekeraars. Daarnaast identificeer je op basis van kennis van de verzekeringsmarkt zowel bestaande als nieuwe (maatwerk) proposities. Hierbij is van belang dat je goed kan communiceren, geen blad voor de mond neemt en de klant kan begeleiden tijdens het verzekeringsproces.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een uitstekend netwerk bij verschillende (internationale)beursverzekeraars en gerelateerde dienstverleners. Voor jou staat het belang van de klant centraal, waarbij de focus van je werkzaamheden liggen op het gebied van risicoadvies; verzekeringen sluiten is hier een onderdeel van maar zeker niet de essentie. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, accuraat en hebt een oog voor detail en processen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en voelt je comfortabel om met jouw klanten op alle niveaus te communiceren.

 

De belangrijkste functievereisten zijn:

  • HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring vereist in een soortgelijke functie;
  • WFT schade;
  • Assurantie A-certificaten zijn een pré;
  • Juridische achtergrond is een pré.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen. Een deel van de bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

 

Onze organisatie telt ongeveer 450 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Vanwege de standplaats van de overige teamleden, zal de vestiging in Den Bosch of Den Haag jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Amber Sertons, 073-6924794.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.