Senior Desk Accountmanager Private Insurance - Den Bosch
Senior Desk Accountmanager Private Insurance - Den Bosch
Senior Desk Accountmanager Private Insurance - Den Bosch

Senior Desk Accountmanager Private Insurance - Den Bosch

Senior Desk Accountmanager Private Insurance - VLC & Partners Den Bosch

"Vind je het leuk om klanten telefonisch te adviseren en te ontzorgen? Zie jij een uitdaging in het behalen van doelstellingen samen met jouw team? Wil jij veel verantwoordelijkheid en draag jij graag jouw kennis over op jonge collega’s? Haal je energie uit het werken in een hecht en gezellig team en vier je graag samen de behaalde successen? Dan is dit een baan voor jou!"

Als Senior Desk Accountmanager Private Insurance bij VLC & Partners ben je verantwoordelijk voor het deskundig beheren en ontwikkelen van de verzekeringsportefeuille voor particulieren. Dit zijn voornamelijk vermogende klanten, directeur-grootaandeelhouders en business professionals. Samen met je team ontzorg je klanten zoveel mogelijk door vragen te beantwoorden en de verzekeringsportefeuille met hen te bespreken. De portefeuille bestaat uit meer dan 25.000 klanten, die via de mail of telefoon contact met je opnemen als ze (complexe) vragen hebben. Je beantwoordt deze vragen ter plekke of werkt dit later uit. Daarna plan je een afspraak in om de gehele verzekeringsportefeuille door te spreken. Tijdens de afspraak laat je de klant zien wat de meerwaarde is van het onderbrengen van meerdere verzekeringen bij VLC & Partners. De administratie die voortkomt uit het klantcontact verwerk je nauwkeurig, bijvoorbeeld door offertes aan te maken of verzekeringen te muteren. Dit bespreek je vervolgens weer als je contact hebt met de klant over de verzekeringsportefeuille. Je bent onderdeel van team Private Insurance, samen met zestien Desk Accountmanagers en zes Medewerkers Administratie.

Wat is vereist?

 • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding
 • In het bezit van Wft Basis en Wft Schade particulier
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Commercieel en nieuwsgierig

Wat krijg je?

 • Een salaris dat past bij de functie en bij jouw ervaring
 • Halve 13e maand
 • 24 tot 40-urige werkweek
 • 28 vakantiedagen (waarvan 5 opgenomen in het keuzebudget, ook in te zetten als extra pensioen of salaris)
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede pensioenregeling en thuiswerkmogelijkheden

Wat doe je?

40% (Commercieel) advies geven aan klanten en collega’s
40% Administratieve vastlegging
10% Overleg
10% Verzekeringsportefeuille doornemen met klanten

Voorbeeld uit de praktijk

"Een klant belt voor zijn autoverzekering. Tijdens het gesprek voel je aan dat de klant niet tevreden is over zijn huidige verzekeraar. Wat doe je?"

Het blijkt dat de klant een grootzakelijk belang heeft, dus je belt diezelfde dag nog met een collega van deze afdeling zodat je meteen actie kunt ondernemen. De volgende dag neem je weer contact op met de klant en plan je een afspraak in om de verzekeringsportefeuille door te nemen. Door de snelle samenwerking met de afdeling Zakelijk van VLC & Partners, kunnen jullie een mooie portefeuille afsluiten met de klant, voor zowel zakelijke als privéverzekeringen. De klant geeft aan tevreden te zijn met de samenwerking, en met het feit dat al zijn verzekeringen nu bij dezelfde organisatie heeft ondergebracht.

Groeipad

VLC & Partners vindt het belangrijk dat je een baan hebt die goed past in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. In een organisatie waar je gelukkig bent, presteer je beter en bereik je meer. Gedrevenheid is belangrijk in de organisatie en wordt beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij VLC & Partners

VLC & Partners is de Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Met de unieke totaalaanpak brengen professionals de risico's van klanten in beeld en adviseren zij over deze risico's in specifieke sectoren. VLC & Partners richt zich op de MKB-markt, de grootzakelijke markt en de welgestelde particulier. Daarbij ligt de focus op het verkennen, het voorkomen en - waar nodig - het verzekeren van risico’s. Meer informatie vind je op de website van VLC & Partners.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Charlotte Klein- Delsine, 06-81746558.

Solliciteer via de mail