Stage klantonderzoek
Stage klantonderzoek
Stage klantonderzoek

Marketing & Communicatie

Stage klantonderzoek

Vind jij het een leuke uitdaging om zelfstandig een klantonderzoek op te zetten en in de markt uit te zetten? Verwacht jij een goede procesbegeleider te zijn en dit project tot een goede einde te brengen? Wij hebben dan een leuke stage voor je beschikbaar! Wij zoeken een stagiair(e) die deze uitdagende klus aangaat met startdatum januari of februari 2022.

Wat ga je doen?

Als stagiair in het marketingteam van VLC & Partners ga je zelfstandig (onder aansturing van je stagebegeleider) een klantonderzoek (pensioen) uitvoeren. Je werkt samen met je begeleider, een pensioenspecialist en een extern onderzoeksbureau die het onderzoek voor ons uitvoert. Je beschrijft de onderzoeksdoelen, het proces en je begeleidt het gehele traject; van het versturen van de uitnodiging tot en met het verspreiden van het eindrapport. Je zorgt er natuurlijk ook voor dat het onderzoek representatief is. Op basis van de eindconclusies word je ook gevraagd om een contentkalender op te stellen en om artikelen, LinkedIn-posts en blogs te schrijven. Op de momenten dat jouw werkzaamheden het toelaten is er ook ruimte om mee te werken aan andere marketing-projecten.

Wat bieden wij?

Bij VLC & Partners krijg je volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en om te werken aan je marketing- en communicatieskills. Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding.

Wie zijn wij?

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

 

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Haag zal jouw standplaats worden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stagemogelijkheid? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.