Technisch Rekenaar Pensioen, Zorg & Verzuim
Technisch Rekenaar Pensioen, Zorg & Verzuim
Technisch Rekenaar Pensioen, Zorg & Verzuim

Employee Benefits

Technisch Rekenaar Pensioen, Zorg & Verzuim

Ben jij een energieke enthousiasteling met een frisse blik die toegepaste wiskunde heeft gestudeerd? En word je blij van rekenwerk i.c.m. filosoferen over de toekomst van werk? Ben jij die data specialist die elke dag,  met de kennis die je hebt opgedaan gedurende jouw opleiding, aantoonbaar het verschil weet te maken in het analyseren en toepassen van data? En wil jij je graag verder verdiepen in het vakgebied Pensioen, Zorg & Verzuim? Dan ben jij de technisch rekenaar die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als technisch rekenaar Pensioen, Zorg & Verzuim ben jij onderdeel van het kenniscentrum van VLC & Partners. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en bouwen van (nieuwe) mogelijkheden en toepassingen van HR-gerelateerde data.

De door jou ontworpen tools worden gebruikt door je collega’s en worden ingezet bij klanten. Daarom ga je af en toe ook naar klanten toe om de uitkomsten uit de tools verder toe te lichten.

Wat vragen we van jou?

Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, accuraat en hebt een oog voor detail en processen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en voelt je comfortabel om met collega’s en klanten op verschillende niveaus te communiceren.

Verder voldoe je aan de volgende basisvereisten:

  • Fulltime beschikbaar
  • HBO werk- en denkniveau
  • Diploma Toegepaste Wiskunde of vergelijkbare, relevante opleiding


Onze organisatie heeft vestigingen in Den Bosch, Den Haag, De Bilt, Tilburg, Apeldoorn en Breda. Afhankelijk van jouw voorkeur wordt Den Haag of Den Bosch jouw standplaats. We werken ook (helemaal vanwege de huidige COVID-19 maatregelen) vanuit huis, maar we vinden het natuurlijk belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien dus zijn we ook regelmatig op kantoor.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners word je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Ook kennen we een halve 13e maand.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten en we helpen onze zakelijke klanten met strategisch HR beleid.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Marlon Jansen door te mailen naar wervingenselectie@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794.

Voor verdere vragen over de functie kun je ook contact opnemen met Myra van Herwijnen (Manager kenniscentrum EB) op 06-23770338 of myra.vanherwijnen@vlc-partners.nl

 


Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.