Vacature Administratief Medewerker Polisbeheer
Vacature Administratief Medewerker Polisbeheer
Vacature Administratief Medewerker Polisbeheer

Risk

Vacature Administratief Medewerker Polisbeheer

Ben je een echte teamplayer en ben je een administratieve kei? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw collega's de allerbeste ondersteuning krijgen op het gebied van polisbeheer? Ken jij de processen en procedures door en door en weet je wat er nodig is voor een goede verwerking? Zie je ook de kansen voor nu én voor in de toekomst? Herken jij ook de verbeterpunten en kan en wil je die delen met collega's? Dan ben jij de Administratief Medewerker Polisbeheer die we zoeken!

Een dag in het werken van het Risk team

Een dag begint vaak met een dagstart, even met de collega's bijpraten bij een lekkere kop koffie.

Daarna gezamelijk doornemen wat er op het moment speelt en waar de juiste prioriteiten liggen.

Na het bepalen van de belangrijkste stukken en wat agendapunten ga je lekker aan de slag.

Ondertussen komt er een collega even navraag doen hoe het gaat en of je even kan kijken naar wat voorgaande stukken of ze overeenkomen met wat de klant heeft doorgegeven.

Zo heb je ook nog even tijd om toch dat ene proces nog bij een collega aan te kaarten wat net iets efficiënter kan, maakt het vervolg ook weer wat makkelijker.

In de pauze even lekker naar buiten en wat lunchen, op zijn tijd genieten van de buitenlucht!

Na de pauze nog even kort overleggen met een paar directe collega's of zij nog tips of trucs hebben voor een bepaald proces waar je mee bezig bent.

Zo wat mailtjes nog eruit en voor je het weet is de dag weer voorbij gevlogen!

Jouw verantwoordelijkheden

Jij bent nauwkeurig en krijgt energie van het secuur verwerken van gegevens. Jij weet goed te schakelen met collega's en bent een kei in het opmaken van polissen. Ben jij op zoek naar een administratieve functie binnen een dynamische organisatie? Dan zoeken wij jou!

Je maakt de polissen op en zorgt dat verzekeringen goed gemuteerd worden. Je schakelt op een prettige manier met collega's en zorgt ervoor dat systemen correct gevuld zijn. Dankzij jouw inspanning is het mogelijk om maatwerk te leveren aan de klant. Jij verzorgt alle administratieve zaken die hierbij komen kijken. Wat ga je precies doen?

- Opmaak en verwerking van beurspolissen, in standaardpools maar ook maatwerk.

- Factureren en nota verwerking

- Agenderen van polissen

- Het verzorgen van de maandelijkse prolongatie, waaronder het voeren van naverrekeningen en proef- en definitieve prolongaties.
 

- Het berekenen en controleren van premies.

 

Uiteraard heb je ook regelmatig contact met je collega’s voor onder meer het delen en voorzien van informatie. Een inhoudelijke en interessante functie, die goed past bij iemand die zelfstandig kan werken en dienstverlenend ingesteld is.

Functie-eisen

We verwachten dat je ervaring met je meebrengt, je hebt affiniteit met zakelijke verzekeringen en bent  tegelijkertijd een gezellige, toegankelijke collega is. Iemand die eigenwijs genoeg is om ons nog wat te leren en zelf ook open staat voor nieuwe kennis en ervaring.

  • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de branche Brand
  • Je bent in het bezit van Wft basis of bereid dit op korte termijn te halen
  • Ervaring met Level 7 (CCS) is een pré
  • Je bent communicatief vaardig, leergierig en werkt zeer nauwkeurig
  • Je hebt ervaring met het opmaken van Beurspolissen en het werken met E-ABS

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Op basis van jouw kennis en ervaring kijken we naar een passend salaris. Naast de 20 wettelijke vakantiedagen, kennen we 8 bovenwettelijke vakantiedagen (op full time basis). De waarde van deze 8 dagen is gestort in een keuzebudget. Aan jou, in een kalenderjaar, vrij te bepalen of je deze waarde omzet naar dagen of dat je deze waarde uit laat betalen en daarmee een stukje extra salaris ontvangt.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld