Vacature Broker Brand
Vacature Broker Brand
Vacature Broker Brand

Team Risk - Den Haag

Vacature Broker Brand

Ben jij het icoon dat elke dag met jouw ervaring, kennis en uitstekend netwerk aantoonbaar het verschil weet te maken? Weet jij met collega’s iedere dag weer de beste polissen te leveren? Wil je je graag verder verdiepen in het vakgebied en verder specialiseren?

Gezocht: Broker - Brand

Doel van de functie

Als Broker Brand ben jij voor de zakelijke klanten de inhoudelijke risicoconsultant en maak je een volledige en diepgaande inventarisatie van de risico's waar jouw klant aan wordt blootgesteld. Op het moment van samenwerking met collega’s kan je ook naar klanten toe. Je neemt hierbij geen blad voor de mond en durft de klant ook te wijzen op zijn of haar kwetsbaarheden. Uiteraard ben je tevens verantwoordelijk voor het onderbrengen van verzekerbare risico’s van deze klanten bij verschillende verzekeraars. Daarnaast ondersteun je de accountmanager om een voor de klant zo optimaal mogelijk beheersing van risico's tot stand te brengen en in stand te houden.

 

Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossingen om risico’s te managen. Onze werkwijze? Verkennen, voorkomen én, waar nodig, verzekeren. In die volgorde.

Jouw verantwoordelijkheden

Als broker brand ben je verantwoordelijk voor het sluiten van de verzekeringen voor de klant. Op gebied van riskmanagement en de bijbehorende verzekeringsportefeuille van VLC & Partners. Ook identificeer je op basis van kennis van de verzekeringsmarkt zowel bestaande als nieuwe (maatwerk) proposities en weet je deze in goede banen af te sluiten. De basis van deze functie is gebaseerd op brandverzekeringen.

 

Je maakt onderdeel uit van het Team Risk, en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de portefeuille. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw sluiting van het product.

Wat vragen we van jou

Je beschikt over een uitstekend netwerk bij verschillende verzekeraars en gerelateerde dienstverleners. Voor jou staat het belang van de klant centraal, waarbij de focus van je werkzaamheden liggen op het gebied van risicoadvies, polissen sluiten is hier een onderdeel van maar zeker niet de essentie. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, accuraat en hebt een oog voor detail en processen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en voelt je comfortabel om met jouw klanten op C-niveau als communiceren. Zowel verzekeringstechnisch als wel analytisch en onderbouwend naar collega’s en klant.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau (juridische achtergrond heeft een pré)
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring vereist in een soortgelijke functie binnen vakgebied
  • Assurantie A-certificaten zijn een pre
  • PE WFT-basis en schade.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

 

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag en Apeldoorn. Ons bedrijf telt ongeveer 290 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten.

 

Daarnaast helpen onze EB collega’s onze relaties met strategische HR beleid. En ook voor de welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals bieden de gespecialiseerde Private Insurance collega’s specifieke risico oplossingen.