Vacature Consultant Zorg & Verzuim team EB
Vacature Consultant Zorg & Verzuim team EB
Vacature Consultant Zorg & Verzuim team EB

Employee Benefits

Vacature Consultant Zorg & Verzuim team EB

Voor jou staat de klant centraal. Je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant voorzien wordt van het allerbeste advies op gebied van Zorg & Verzuim. Je kent de klant door en door een weet wat hij nodig heeft. Voor nu én voor in de toekomst. Je herkent commerciële kansen en met jouw vaardigheden weet je die om te zetten in mooie adviesopdrachten. Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren, te ontzorgen en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met de intern accountmanagers om de klanten in jullie portefeuille te laten doen waar ze goed in zijn: hun eigen business. En dan zorgen wij voor de rest.

De belangrijkste eisen op een rij:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding
  • Relevante werkervaring
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden
  • WFT Basis, WFT Inkomen, WFT zorg (of WFT Schade zakelijk)
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor klanten
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten
  • Gevoel en visie voor de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied
  • Bij voorkeur relevante ervaring bij een makelaar

 

Wat vragen wij van jou?

De klant aanvoelen is enorm belangrijk in deze rol. Soms heeft de klant een bepaalde vraag maar ligt er een heel ander vraagstuk aan ten grondslag. De klant adviseren op vlakken waar deze zelf nog niet aan heeft gedacht, is de toegevoegde waarde die we kunnen bieden. Juist dan maken we voor de klant het verschil. Om mee te gaan met alle ontwikkelingen op de markt is een sterke visie op nieuwe kansen van groot belang en dat moet je kunnen bieden. Vooruit denken én doen!

 

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en Private Insurance. De afdeling Employee Benefits ontwikkelt zich voor onze klanten steeds meer als Strategisch partner voor HR gerelateerde zaken. We ontwikkelen dienstverlening waarmee we onderscheidend zijn in de markt en waarmee we onze klanten en hun medewerkers echt helpen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons aanbod

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond; er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn brede doorgroeimogelijkheden.Wij hechten waarde aan pro-activiteit en de vrijheid van het individu. Het Zorg & Verzuim vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.
Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774