Vacature Desk Accountmanager
Vacature Desk Accountmanager
Vacature Desk Accountmanager

Private Insurance Den Bosch

Vacature Desk Accountmanager

Loop voorop. Kijk vooruit . Kies voor VLC & Partners!

Kom het Private Insurance team in ’s-Hertogenbosch versterken. Een topteam waarin gezamenlijk gewerkt wordt aan de beste service voor onze particuliere klanten. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle klanten die telefonisch of per mail contact opnemen. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze verder uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit. Het belang van de klant staat hierin altijd centraal.

 

 

Doel

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op hun persoonlijke omstandigheden. 

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

Vanuit een commerciële rol ben je het eerste aanspreekpunt voor prospects en klanten via inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Je bent verantwoordelijk voor het acquireren en adviseren van prospects en klanten en het beheren en uitbouwen van de bestaande verzekeringsportefeuille. Het is een full time baan voor 40 uur

 

 

Functie-eisen

•MBO / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding en relevante werkervaring.

•Beroepsmodule Wft Basis en Adviseur Schade Particulier.

•Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars, kennis van Level is een pré.

 

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van Risicomanagement, Verzuim, Pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld