Vacature Functioneel Beheerder
Vacature Functioneel Beheerder
Vacature Functioneel Beheerder

ICT

Vacature Functioneel Beheerder

Loop voorop. Kijk vooruit.

Met de groei van VLC & Partners neemt ook de vraag voor onze IT afdeling toe. Enerzijds op het gebied van conversies, door de regelmatige overnames van kantoren en portefeuilles, maar ook op het gebied van digitalisering ( aanvraagstraten, Mijn omgeving, robotisering, workflow, Office 365 etc). Cruciaal is daarin is het beheer van onze applicaties , beheer van de hardware en het ondersteunen van key users en gebruikers.

Sta jij aan het begin van je carriere en wil je je vanuit functioneel beheer verder ontwikkelen binnen de IT, dan is deze functie iets voor jou. Ben je daarnaast ambitieus en communicatief en krijg je er energie van om ervoor te zorgen dat de systemen zo ingericht zijn dat ze onze medewerkers optimaal ondersteunen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Werkzaamheden binnen het team ICT

Voor het oplossen van incidenten werk je samen met onze Servicedesk en onderhoud je contacten met de leveranciers. Ook zorg je ervoor dat de applicaties zijn ingericht, onderhouden en zie je er op toe dat applicaties op de juiste manier worden gebruikt.

Je analyseert problemen, verzamelt informatie over knelpunten en komt met concrete oplossingen.

Je stelt richtlijnen, documentatie en procedures op voor het gebruik en beheer van applicaties; hierbij houd je rekening met proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging, betrouwbaarheid en de performance.

In jouw functie ben je zeer zichtbaar in de organisatie en werk je veelal vanuit Den Bosch, maar indien nodig ook op onze locatie in den Haag en in de Bilt. Vanzelfsprekend, werken we bij VLC ook vanuit huis.

Functie-eisen

  • HBO werk en denkniveau, IT opleiding
  • 1+ jaar werkervaring
  • Nederlands sprekend
  • Engels ( schrijven) basis
  • Kennis van Level
  • Ervaring met functioneel beheer/helpdesk
  • Brede kennis van en interesse in technische IT systemen
  • Kennis van de zakelijke verzekeringsbranche
  • Ambitie om door te groeien in functioneel beheer, projectmanagement

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Op basis van jouw kennis en ervaring kijken we naar een passend salaris. Naast de 20 wettelijke vakantiedagen, kennen we 8 bovenwettelijke vakantiedagen (op full time basis). De waarde van deze 8 dagen is gestort in een keuzebudget. Aan jou, in een kalenderjaar, vrij te bepalen of je deze waarde omzet naar dagen of dat je deze waarde uit laat betalen en daarmee een stukje extra salaris ontvangt.

Daarnaast krijg je bij deze functie een mobiel en een laptop + scherm tot je beschikking.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld