Vacature Functioneel Beheerder
Vacature Functioneel Beheerder
Vacature Functioneel Beheerder

ICT

Vacature Functioneel Beheerder

Loop voorop. Kijk vooruit.

Met de groei van VLC & Partners neemt ook de vraag voor onze IT afdeling toe. Enerzijds op het gebied van conversies, door de regelmatige overnames van kantoren en portefeuilles, maar ook op het gebied van digitalisering ( aanvraagstraten, Mijn omgeving, robotisering, workflow etc). Cruciaal is daarin de rol van ons systeem Level 7.

Momenteel zijn we op zoek naar een kandidaat met kennis van zowel Level 7 van CCS als applicatiebeheerder, maar ook met een ambitie en/of ervaring op het gebied van IT projectmanagement.

Voel jij je prettig in een snel veranderende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng? Ben jij de ICT expert die wij zoeken? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Werkzaamheden binnen het team ICT

Je onderhoudt en ontwikkeld samen met drie collega’s ons assurantiesysteem en onze Mijn omgeving. Daarnaast adviseer je collega's bij het oplossen van knelpunten of tweedelijns incidenten. Je implementeert nieuwe functionaliteiten en houdt je bezig met de inregeling van nieuwe producten en wijzigingen van de bestaande functionaliteiten en producten. Naast deze werkzaamheden leid je zelfstandig of draai je IT projecten om voor VLC het verschil te maken in vergaande digitalisering van zowel Front als Backoffice, maar ook op het gebied van Robotisering.

Waar wij vooral naar opzoek zijn is het vermogen om mee te denken over verbeteringen binnen onze ICT afdeling.

Daarnaast heb je nog veel contact met en samenwerking met Business Sales, Finance, IT en onze Partners CCS, Bugs Business, Canon, DIKW, Formetis. Docspro.

Functie-eisen

  • HBO werk en denkniveau
  • 5+ jaar werkervaring
  • Nederlands sprekend
  • Engels ( schrijven) basis
  • Kennis van CCS Level 7 als applicatiespecialist/functioneel beheerder;
  • Enige ervaring met projectmanagement en Agile aanpak;
  • Brede kennis van en interesse in technische IT systemen;
  • Kennis van de zakelijke verzekeringsbranche;
  • Ambitie om door te groeien in IT project management.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Op basis van jouw kennis en ervaring kijken we naar een passend salaris. Naast de 20 wettelijke vakantiedagen, kennen we 8 bovenwettelijke vakantiedagen (op full time basis). De waarde van deze 8 dagen is gestort in een keuzebudget. Aan jou, in een kalenderjaar, vrij te bepalen of je deze waarde omzet naar dagen of dat je deze waarde uit laat betalen en daarmee een stukje extra salaris ontvangt.

Daarnaast krijg je bij deze functie een mobiel en een laptop + scherm tot je beschikking.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld