Vacature Intern Accountmanager
Vacature Intern Accountmanager
Vacature Intern Accountmanager

Team Risk Den Bosch & Den Haag

Vacature Intern Accountmanager

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant de allerbeste ondersteuning krijgt op het gebied van risicobeheer? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie, concrete adviesopdrachten? Dan ben jij de Intern Accountmanager Risk die we zoeken!Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant de allerbeste ondersteuning krijgt op het gebied van risicobeheer? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie, concrete adviesopdrachten? Dan ben jij de Intern Accountmanager Risk die we zoeken!

Doel van de functie

Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren over risico’s, te ontzorgen in alles wat bij het mitigeren van deze risico’s komt kijken en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met één Accountmanager (buitendienst) in een vast koppelen en met de andere Intern Accountmanagers in het team om de klanten in jullie portefeuille te laren waar ze goed in zijn: ondernemen in hun eigen line of Business.

 

Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossingen om risico’s te managen. Onze werkwijze? Verkennen, voorkomen én, waar nodig, verzekeren. In die volgorde.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Intern Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen zakelijke relaties op het gebied van riskmanagement en de bijbehorende verzekeringsportefeuille. Je werkt in het sectorteam samen met jouw vaste adviseurs bij het beheren en acquireren van relaties en bent samen met de adviseurs hét het aanspreekpunt van de klant en daarmee verantwoordelijk voor de goede en adequate afhandeling van de klantvraag. Ook identificeer je van nature nieuwe kansen en verzilver je deze in de ontwikkeling van nieuwe proposities. De basis van jullie portefeuille bestaat uit industrie en handelsbedrijven.

Je maakt onderdeel uit van het Team Risk, en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het optimaal adviseren van onze klanten. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies.

Wat vragen we van jou

De klant aanvoelen is enorm belangrijk. Soms heeft de klant een bepaalde vraag maar ligt er een heel ander vraagstuk aan ten grondslag. Samen met het team zorg je dat de vraag achter de vraag beantwoord wordt. Want dan denken we écht mee met de klant en juist daarmee maken we het verschil. In deze rol is het belangrijk dat je het overzicht kunt bewaren en de juiste prioriteiten weet te stellen. Dit met als doel de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Initiatief nemen, prioriteren en flexibiliteit zijn woorden die bij je passen.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld