Vacature Intern Accountmanager Risk
Vacature Intern Accountmanager Risk
Vacature Intern Accountmanager Risk

Risk Den Bosch

Vacature Intern Accountmanager Risk

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant de allerbeste ondersteuning krijgt op het gebied van risicobeheer? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie, concrete adviesopdrachten? Dan ben jij de Intern Accountmanager Risk die we zoeken!

Doel van de functie

Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren over risico’s, te ontzorgen in alles wat bij het mitigeren van deze risico’s komt kijken en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met één Accountmanager (buitendienst) in een vast koppel en met de andere Intern Accountmanagers in het team om de klanten in jullie portefeuille te laten doen waar ze goed in zijn: ondernemen in hun eigen line of Business.

Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossingen om risico’s te managen. Onze werkwijze? Verkennen, voorkomen én, waar nodig, verzekeren. In die volgorde.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Intern Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen zakelijke relaties op het gebied van riskmanagement en de bijbehorende verzekeringsportefeuille. Je werkt in het sectorteam samen met jouw vaste adviseurs bij het beheren en acquireren van relaties en bent samen met de adviseurs hét aanspreekpunt van de klant en daarmee verantwoordelijk voor de goede en adequate afhandeling van de klantvraag. Ook identificeer je van nature nieuwe kansen en verzilver je deze in de ontwikkeling van nieuwe proposities. De basis van jullie portefeuille bestaat uit industrie en handelsbedrijven. Daarnaast hebben jullie speciale aandacht voor de branche “Sport/Leisure”.

Je maakt onderdeel uit van het Team Risk, en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het optimaal adviseren van onze klanten. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies.

 

Wat vragen we van jou

De klant aanvoelen is enorm belangrijk. Soms heeft de klant een bepaalde vraag maar ligt er een heel ander vraagstuk aan ten grondslag. Samen met het team zorg je dat de vraag achter de vraag beantwoord wordt. Want dan denken we écht mee met de klant en juist daarmee maken we het verschil. In deze rol is het belangrijk dat je het overzicht kunt bewaren en de juiste prioriteiten weet te stellen. Dit met als doel de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Initiatief nemen, prioriteren en flexibiliteit zijn woorden die bij je passen.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden;
  • WFT Schade Zakelijk, WFT Schade Particulier en WFT Basis;
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor klanten;
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten;
  • Gevoel voor en visie op de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied;
  • Proactief, stressbestendig, flexibel en goed kunnen plannen en organiseren;
  • Bij voorkeur relevante ervaring bij een makelaar.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van Risicomanagement, Verzuim, Pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.
Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld