Vacature Intern Adviseur Pensioen
Vacature Intern Adviseur Pensioen
Vacature Intern Adviseur Pensioen

Employee Benefits

Vacature Intern Adviseur Pensioen

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant voorzien wordt van de allerbeste ondersteuning op het gebied van pensioen? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie adviesopdrachten? Dan ben jij de Intern Adviseur Pensioen die we zoeken!

Doel van de functie

Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren, te ontzorgen en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met de consultants en andere intern adviseurs om de klanten in jullie portefeuille te laten doen waar ze goed in zijn: hun eigen business. En dan zorgen wij voor de rest.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Intern Adviseur Pensioen ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen zakelijke pensioenrelaties. Je ondersteunt in het Klantenteam Pensioen, Zorg & Verzuim de consultants bij het beheren en acquireren van relaties. Je bent samen met deze consultants het aanspreekpunt van de klant en daarmee verantwoordelijk voor de goede en adequate afhandeling van de klantvraag. Je werkt nauw samen met een of meerdere consultants en vormt zo een succesvol team dat de klant optimaal bedient.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden;
  • WFT Pensioen, WFT Vermogen en WFT Basis (WFT Inkomen is een pre);
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor klanten;
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten;
  • Gevoel en visie voor de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied;
  • Proactief, stressbestendig, flexibel en goed kunnen plannen en organiseren;
  • Bij voorkeur relevante ervaring bij een makelaar.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en Private Insurance. De afdeling Employee Benefits ontwikkelt zich voor onze klanten steeds meer als Strategisch partner voor HR gerelateerde zaken. We ontwikkelen dienstverlening waarmee we onderscheidend zijn in de markt en waarmee we onze klanten en hun medewerkers echt helpen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar hrm@vlc-partners.nl. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber Sertons (HR Adviseur) door te mailen naar amber.sertons@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924855/06-10248336.