Vacature Jurist/Compliance Officer
Vacature Jurist/Compliance Officer
Vacature Jurist/Compliance Officer

Jurist/Compliance Officer Den Haag

Vacature Jurist/Compliance Officer

Ben jij een juridisch talent die kennis bezit op het gebied van compliance? En vind je het leuk om actief mee te denken over en te zorgen voor een adequaat en gedragen compliancebeleid binnen een professionele maar kleinschalige organisatie? Is het daarnaast voor jou een uitdaging om praktische invulling te geven aan complexe vraagstukken? Dan ben jij de compliance officer die we zoeken!

Doel van de functie

In deze rol adviseer je VLC & Partners op juridisch gebied in lijn met de relevante wet- en regelgeving. Dit doe je met als doel om de juridische risico’s voor de organisatie te minimaliseren, een optimale bijdrage te leveren aan het commerciële proces en de corporate governance. Daarnaast moet je de reputatie van VLC & Partners waarborgen. Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij ernaar om in samenwerking met jou de klant de best passende oplossing te geven voor hun persoonlijke omstandigheden. 

Jouw verantwoordelijkheden

Als Jurist/Compliance Officer ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op de interne naleving en implementatie van de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast moet jij actief meedenken over hoe de regelgeving effectief kan worden toegepast in onze bedrijfsvoering. Ook houd jij je bezig met het bewaken van de integriteit in de organisatie. En daarnaast met het vormgeven en uitvoeren van ons intern beleid.

 

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding en bij voorkeur 5 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis van de WFT, de AVG, contractenrecht en andere relevante wet- en regelgeving;
  • Bereidheid te leren en eventueel tot het volgen van aanvullende opleidingen;
  • Je bent een integer en je beschikt over een goede oordeelsvorming;
  • Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met financiële toezicht wet- en regelgeving op het gebied van klantintegriteit, zorgplicht en bedrijfsvoering. Daarnaast weet jij een constructieve verbinding te maken met de business;
  • Met jouw overtuigingskracht en natuurlijk overwicht begrijp je de (commerciële) interne klant en weet daarmee het belang van de klant voorop te zetten.

 

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar hrm@vlc-partners.nl. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber Sertons (HR Adviseur) door te mailen naar amber.sertons@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924855/06-10248336.