Vacature Medewerker Claims Support
Vacature Medewerker Claims Support
Vacature Medewerker Claims Support

Risk

Vacature Medewerker Claims Support

Ben je een echte teamplayer en ben je een administratieve kei? Zorg jij er met jouw ondersteuning voor dat de specialisten zich kunnen focussen op de discussies door inhoudelijke randzaken over te nemen? Zie je de uitdaging in de correcte boeking van de betalingen in complexe schadedossiers? Dan ben jij de Medewerker Claims Support die we zoeken!

Jouw verantwoordelijkheden

Jij bent nauwkeurig en krijgt energie van het secuur verwerken van betaalverzoeken. Jij weet goed te schakelen met collega's en voelt je zeker bij complexe dossiers. Ben jij op zoek naar een administratieve functie binnen een dynamische organisatie? Dan zoeken wij jou!

Je ondersteunt jouw collega’s met onder andere het verdelen van de binnenkomende post, het uitvoeren van de betalingsverzoeken en het bewaken van de agenda’s. Als je andere kansen ziet waarmee je het team kan ondersteunen, benoem je die en pak je die waar mogelijk op. Je schakelt op een prettige manier met collega's en zorgt ervoor dat systemen correct gevuld zijn. Dankzij jouw inspanning is het mogelijk om maatwerk te leveren aan de klant.

Een inhoudelijke en interessante functie, die goed past bij iemand die zelfstandig kan werken en dienstverlenend ingesteld is.

Een dag in het werken van het Claims team

Een dag begint vaak met een lekkere kop koffie of thee en het bekijken van de e-mailbox om te controleren of er afgelopen nacht wellicht spoedgevallen zijn geweest. De binnengekomen e-mails benoem je en zet je bij de betreffende schadespecialisten neer ter behandeling.

Daarna ga je aan de slag met de betaalverzoeken die de schadespecialisten voor je hebben klaargezet. Aan de hand van hun betaalverzoek zet jij de juiste boekingen in het systeem en levert deze – waar nodig – bij de behandelaar of verzekeraar aan.

Na de pauze bekijk je welke post in de ochtend is binnengekomen en verdeelt deze weer onder de betreffende collega’s.

De middag besteed je aan het bewaken van de agenda’s van jouw collega’s. In overleg stuur je de klanten en verzekeraars herinneringen voor de informatie waarop wordt gewacht of help je je collega’s herinneren dat er iets van hen wordt verwacht.

Aan het einde van de middag verdeel je de post die in de middag is binnengekomen, sluit je de computer af en zit de dag er alweer op.

Functie-eisen

We verwachten dat je affiniteit hebt met (zakelijke) verzekeringen en niet bang bent voor een complex dossier. Iemand die eigenwijs genoeg is om ons nog wat te leren en zelf ook open staat voor nieuwe kennis en ervaring.

  • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt het liefst relevante werkervaring;
  • Ervaring met Level 7 (CCS) is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig, leergierig en werkt zeer nauwkeurig;
  • Ervaring met het werken met E-ABS is een pré.

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Op basis van jouw kennis en ervaring kijken we naar een passend salaris. Naast de 20 wettelijke vakantiedagen, kennen we 8 bovenwettelijke vakantiedagen (op full time basis). De waarde van deze 8 dagen is gestort in een keuzebudget. Aan jou, in een kalenderjaar, vrij te bepalen of je deze waarde omzet naar dagen of dat je deze waarde uit laat betalen en daarmee een stukje extra salaris ontvangt.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.