Vacature Medewerker Contractbeheer particulieren
Vacature Medewerker Contractbeheer particulieren
Vacature Medewerker Contractbeheer particulieren

Private Insurance Den Bosch

Vacature Medewerker Contractbeheer particulieren

Loop voorop. Kijk vooruit . Kies voor VLC & Partners!

Administratie rondom de polissen van onze klanten die perfect op orde is, daar zorg jij voor. Je maakt polissen op en verwerkt deze na het beoordelen ervan op inhoud en volledigheid. De kwaliteit van de administratie en registratie is hierin erg belangrijk dus je werkt secuur en verliest het belang van een tevreden en zorgeloze klant niet uit het oog. In het Private Insurance team waar je komt te werken, werk je zowel samen met collega’s als zelfstandig. We vinden het belangrijk dat er een goed teamgevoel is, dus werken we zowel op kantoor als thuis.

Waar zijn wij naar op zoek?

Bij VLC & Partners zijn we altijd op zoek naar verbetering dus ook jouw initiatief op verbeteringsmogelijkheden wordt gewaardeerd. Je denkt actief mee over hoe we de klant kunnen ontzorgen door de administratie aan de achterkant piekfijn te laten verlopen. Klant- en resultaatgericht werken doe je van nature en je kunt ook in drukke tijden het overzicht bewaren en de juist je prioriteiten stellen. Klanten willen goed en snel geholpen worden dus kwaliteit en snelheid moet je kunnen combineren.

Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond; er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn brede doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hechten we waarde aan pro-activiteit en de vrijheid van het individu. Het verzekeringsvak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen.

Over de organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van Risicomanagement, Verzuim, Pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.