Vacature Projectleider
Vacature Projectleider
Vacature Projectleider

ICT

Vacature Projectleider

Loop voorop. Kijk vooruit.

Met de groei van VLC & Partners neemt ook de vraag voor onze IT afdeling toe. Enerzijds op het gebied van conversies, door de regelmatige overnames van kantoren en portefeuilles, maar ook op het gebied van digitalisering ( aanvraagstraten, Mijn omgeving, robotisering, workflow, Office 365 etc).

Ben jij een beginnend projectleider en heb je al enige ervaring en krijg je energie van het realiseren van verandering en het gezamenlijk neerzetten van succes . Ben je daarnaast ambitieus , communicatief en een echte duizendpoot, dan is dit echt iets voor jou.

Werkzaamheden binnen het team ICT

In de verschillende (IT) projecten werk je veelal onder aansturing van een ervaren programma manager, waarmee je nauw samenwerkt om het project tot een goed einde te brengen.

De functie vereist een grote mate van zelfstandigheid en zelf startend vermogen. Geen dag is hetzelfde en snel kunnen inspelen op veranderingen binnen en buiten de organisatie is wat nodig is om er een succes van te maken.  

Ook zul je op termijn zelfstandig projecten en kortdurende opdrachten uitvoeren en met je eigen projectteam tot een goed einde brengen.

In jouw functie ben je zeer zichtbaar in de organisatie en werk je veelal vanuit Den Bosch, maar indien nodig ook op onze locatie in den Haag en in de Bilt. Vanzelfsprekend, werken we bij VLC ook vanuit huis.

Functie-eisen

  • HBO werk en denkniveau
  • 2+ jaar werkervaring
  • Nederlands sprekend
  • Engels ( schrijven) basis
  • Kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement
  • Brede kennis van en interesse in bedrijfsprocessen en automatisering
  • Kennis van de zakelijke verzekeringsbranche
  • Ambitie om door te groeien in projectmanagement

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Op basis van jouw kennis en ervaring kijken we naar een passend salaris. Naast de 20 wettelijke vakantiedagen, kennen we 8 bovenwettelijke vakantiedagen (op full time basis). De waarde van deze 8 dagen is gestort in een keuzebudget. Aan jou, in een kalenderjaar, vrij te bepalen of je deze waarde omzet naar dagen of dat je deze waarde uit laat betalen en daarmee een stukje extra salaris ontvangt.

Daarnaast krijg je bij deze functie een mobiel en een laptop + scherm tot je beschikking.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774.

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld