Vacature Schadebehandelaar
Vacature Schadebehandelaar
Vacature Schadebehandelaar

Schadebehandeling

Vacature Schadebehandelaar

Ben jij een schadebehandelaar die zich breed wil ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor het schade team van VLC & Partners zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die doortastend en kritisch te werk gaat. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor 40 uur per week die ervaring heeft met schadebehandeling en het leuk vindt zich verder te ontwikkelen. Wij zijn een hecht team dat Multi-branche werkt binnen het zakelijke segment. Dit maakt deze functie afwisselend en uitdagend. Je bent een spin in het web rondom de schadebehandeling en neemt hierin een actieve rol, zowel bij het opstarten van het dossier, tijdens de bewaking van de termijnen als tijdens de afwikkeling.

Dit ga je doen:

  • Je bent de contactpersoon voor onze zakelijke relaties met betrekking tot schades. Je beantwoordt hun vragen per mail en telefoon en adviseert hen gedurende het traject;
  • Je behandelt schades op het gebied van varia, transport en brand;
  • Je adviseert de accountmanagers rondom schade trends en denkt actief mee in oplossingen.

Dit is wat je in huis hebt:

  • MBO/HBO denkniveau;
  • Je bent in het bezit van WFT Schade Zakelijk;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in het behandelen van zakelijke schadeclaims, ervaring met volmacht is een pré;
  • Je hebt de ambitie om door te leren;
  • Ervaring met CCS (level 7) is een pré;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse taal.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze specialisten helpen ondernemers en ondernemingen om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.
Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld