Vacature Senior Consultant EB
Vacature Senior Consultant EB
Vacature Senior Consultant EB

Team EB

Vacature Senior Consultant EB

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant voorzien wordt van het allerbeste advies op gebied van Pensioen en Zorg & Verzuim? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie adviesopdrachten? Dan ben jij de Consultant Employee Benefits die we zoeken!

Doel van de functie

Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren, te ontzorgen en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met de interne Adviseurs om de klanten in jullie portefeuille te laten doen waar ze goed in zijn: hun eigen business. En dan zorgen wij voor de rest.

Jouw verantwoordelijkheden

Als (Senior) Consultant Employee Benefits ben je verantwoordelijk voor de toegewezen zakelijke relaties.

Je ben goed in het beheren en zeker ook in het acquireren van relaties. Ook identificeer je van nature nieuwe kansen en verzilver je deze in de ontwikkeling van nieuwe proposities. Als (Senior) Consultant Employee Benefits, weet je waar het de klant om gaat en ken je de markt als geen ander. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding
  • Relevante werkervaring
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden
  • WFT Basis, WFT Pensioen, WFT Inkomen, WFT zorg is een pré
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor klanten
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten
  • Gevoel en visie voor de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied
  • Ten minste 5 jaar relevante ervaring bij een makelaar.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand. Een auto van de zaak hoort vanzelfsprekend tot het pakket.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van Risicomanagement, Verzuim, Pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

 

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 280 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.