Vacature Senior Manager Risk Sales & Advies
Vacature Senior Manager Risk Sales & Advies
Vacature Senior Manager Risk Sales & Advies

Risk Den Bosch & Den Haag

Vacature Senior Manager Risk Sales & Advies

Is het waarmaken van commerciële ambities en leidinggeven aan een team van professionals jouw passie? Dan ben jij de Manager Risk Sales & Advies die we zoeken!

Doel van de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen en ambities van het team Risk. Je geeft leiding aan een team van 22 Accountmanagers en Consultants die zowel in Den Bosch als in Den Haag werkzaam zijn.

Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossingen om risico’s te managen. Onze werkwijze? Verkennen, voorkomen én, waar nodig, verzekeren. In die volgorde.

Jouw verantwoordelijkheden

Klanten staan bij jou voorop, commercie zit in je bloed. Je bent een initiatiefrijke, gedreven manager die in staat is een team van professionals het maximaal haalbare uit de markt te laten halen. Je focust op klanten en commercie en toont ondernemerschap. Je begrijpt het vak van risicomanagement. De grootzakelijke markt is jou bekend. Daarnaast ben je in bent staat om de visie en strategie, en het daarbij behorende beleid, van de organisatie uit te dragen en verder vorm te geven. Je weet mensen te motiveren, te spiegelen en een stap verder te brengen in hun ontwikkeling.

Wat vragen we van jou

Je bent een klantenmens in hart en nieren. Commercie en ondernemerschap staan voorop. Je kunt coachend leidinggeven aan een team van professionals en helpt medewerkers te motiveren het beste uit zichzelf en de markt te halen en zich verder te ontwikkelen.  

 

Functievereisten

  • HBO+/WO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Klanten zitten in je bloed;
  • Commercie en ondernemerschap zijn op je lijf geschreven;
  • Je bent initiatiefrijk;
  • Je begrijpt het vak van risicomanagement;
  • Je beschikt over de benodigde opleidingen en WFT’s;
  • Je hebt gevoel voor en visie op de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied;
  • Je hebt ruime ervaring met leidinggeven aan professionals.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van Risicomanagement, Verzuim, Pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar hrm@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber Sertons (HR Adviseur) door te mailen naar amber.sertons@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924855/06-10248336.