Vacature Teamleider Employee Benefits
Vacature Teamleider Employee Benefits
Vacature Teamleider Employee Benefits

Employee Benefits Den Bosch

Vacature Teamleider Employee Benefits

Voor ons Employee Benefits bedrijf zoeken wij een teamleider voor onze Interne Adviseurs. Een energiek team dat samenwerkt met onze specialisten in de buitendienst. Als teamleider breng jij onze Intern Adviseurs naar het volgende level. Niet alleen in de resultaten die zij boeken, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast speel je een sleutelrol voor jouw team in onze organisatie. Je zorgt dat jouw team goed draait en dat zij hun werk effectief en met plezier kunnen doen; je hebt dan ook regelmatig contact met afdelingen als ICT en HR. Natuurlijk heb je kennis van verzekeringen rondom Pensioen, Inkomen en Zorg & Verzuim. Voel jij je aangesproken, lees dan verder.

Doel van de functie

Als teamleider Employee Benefits is jouw team tevreden als je een aantal zaken goed voor elkaar krijgt:

 • Je bent in staat om de visie en strategie, en het daarbij behorende beleid, van de organisatie uit te dragen en verder vorm te geven.
 • Je bent de touwtrekker en een goed aanspreekpunt voor medewerkers binnen jouw team. Je geniet ervan als jouw team dat extra stapje kan maken voor onze prachtige klanten.
 • Je hebt affiniteit met processen en procedures. Je bent namenlijk het eerste aanspreekpunt daar waar het gaat om werkwijzen, processen en procedures binnen EB en schakelt hierover actief met de afdeling Change & IT. Hierbij is een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines en met Change & IT van belang.
 • Je maakt gemakkelijk contact met in- en externe stakeholders.
 • Je maakt onderdeel uit van het MT van de afdeling EB.

Wat vragen we van jou

Je kunt coachend leidinggeven en medewerkers motiveren en helpen met hun ontwikkeling. Je bent ook in staat om jouw mensen te spiegelen en aan te spreken daar waar nodig is. Dit alles is jou op het lijf geschreven. Verder is het belangrijk dat je thuis bent op het gebied van processen in combinatie ICT. Samen met andere teamleiders in de organisatie ben je in staat om de efficiency en werkwijzen te optimaliseren.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
 • Je bent initiatiefrijk, klant-gedreven en in staat om nieuwe werkwijzen succesvol te implementeren.
 • Relevante werkervaring (bij voorkeur bij een verzekeringsmakelaar of intermediair);
 • Je hebt aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • WFT Basis, WFT Inkomen, WFT Zorg en WFT Pensioen;
 • Je hebt gevoel voor en visie op de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied;
 • Je hebt kennis en ervaring met het brede vakgebied EB, zowel Pensioen als Zorg & Verzuim.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en Private Insurance. De afdeling Employee Benefits ontwikkelt zich voor onze klanten steeds meer als Strategisch partner voor HR gerelateerde zaken. We ontwikkelen dienstverlening waarmee we onderscheidend zijn in de markt en waarmee we onze klanten en hun medewerkers echt helpen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 270 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.
Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Alexander Osse (HR Adviseur / Recruiter) door te mailen naar alexander.osse@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794/06-51377774