Internationaal
Internationaal
Internationaal

Toegewijd aan kwaliteit

Internationaal

Internationale risico-oplossingen voor meerdere markten

Onze consultants werken risicoadvies- en (her)verzekeringsoplossingen uit. Wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen de risico's van het opereren in meerdere markten te beheersen. Wij bieden innovatieve risico-oplossingen om de prestaties van alle soorten ondernemingen en niet-Nederlandse entiteiten, waaronder Ltd, Inc en GmbH, te verbeteren. Wij bieden wereldwijd exclusieve diensten aan in markten zoals Handel, Zakelijke dienstverlening, ICT, Maakindustrie, Logistiek, Bouw en Recreatie.

Onze diensten

Wij stellen u in staat inzicht te krijgen in uw risico's en bieden uitstekend advies, verzekeringen en totaaloplossingen voor al uw bedrijfsrisico's. Ook zetten wij een business continuïteit planning op, zodat uw bedrijfsvoering na een calamiteit niet in gevaar komt. Bovendien kunnen wij u helpen bij het omgaan met Credit Management en toenemende cyberrisico's.

Multi-dekking strategie

Grensoverschrijdende verzekeringsprogramma's kunnen zeer complex zijn. Wij kunnen u adviseren over multi-dekkingsstrategieën waarmee u uw risico's op wereldwijde schaal kunt beheren. 

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Stef Vermeulen

Stef Vermeulen

Risicomanagement