Transport & Logistiek
Transport & Logistiek
Transport & Logistiek

Hoe blijft u innoverend?

Transport & Logistiek

De voordelen op een rij

Kennis van alle facetten binnen de logistiek

Concrete vertaling van de risico’s naar uw bedrijf

Groot klantennetwerk binnen de logistiek

Benchmarken

Risicoadvies op maat

Nederland zet de toon in uw sector

Nederland is toonaangevend in de logistieke sector. Er zijn veel ontwikkelingen die de Nederlandse en internationale logistiek verder innoveren en optimaliseren. Denk aan het programma van de Topsector Logistiek. Dit geeft onder meer aandacht aan het uitwisselen van data via een open ICT-platform, synchromodaliteit en cross-chain-control-centers. Deze ontwikkelingen en zaken als innovatie en duurzaamheid worden voor uw logistieke bedrijf steeds belangrijker, maar brengen ook nieuwe risico’s met zich mee. U wilt graag uw concurrentiepositie behouden en waar mogelijk versterken. Dit vraagt continu om afstemming van uw bedrijfsvoering en risico’s, waarbij u rekening moet houden met de complexe wet- en regelgeving op het gebied van logistiek.

Onze adviseurs kennen alle facetten binnen uw sector, van leverancier tot consument. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw organisatie. Hoe ze dat doen? Door ons grote klantennetwerk uit uw branche zijn wij in staat te benchmarken en u te voorzien van op maat risicoadvies. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen. 

Onze dienstverlening

Onze specialisten Logistiek maken op basis van een uitgebreide risicoanalyse uw risico’s inzichtelijk. Zij stellen vervolgens een effectief risicobeheersplan op dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Hiermee kunt u uw kosten beheersen en een betrouwbaardere keten garanderen voor uw opdrachtgevers. Goed risicomanagement beschermt u niet alleen tegen risico’s. Het versterkt ook uw concurrentiepositie als betrouwbare logistieke partner en stelt u in staat kansen beter te benutten.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Kees Boot

Kees Boot

Risicomanagement