Met vitale werknemers het ziekteverzuim terugdringen

Doe de Verzuim- en VitaliteitsScan

Vitaliteit is en blijft een actueel thema. De gemiddelde leeftijd van de werknemers stijgt en investeren in de vitaliteit van de werknemer wordt steeds belangrijker. Vitale mensen met een gezonde leefstijl zitten namelijk beter in hun vel, zijn fysiek, mentaal en emotioneel in balans, presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan. Met vitale werknemers kunt u uw ziekteverzuim -verder- terugdringen. VLC & Partners helpt u graag bij het opzetten van een vitaliteitsbeleid en bij de uitvoering hiervan.

Wilt u snel inzicht of uw bedrijf kan besparen op verzuimkosten? Of dat uw bedrijf voldoet aan de belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van verzuim? Vul dan de Verzuim- en VitaliteitsScan in en u weet binnen enkele minuten of uw huidige beleid op orde is en waar mogelijk verbeterpunten zijn. De Verzuim- en VitaliteitsScan bestaat uit 16 vragen met ieder 3 antwoordmogelijkheden.

U navigeert eenvoudig door de vragen te beantwoorden en vervolgens op de button ‘Vorige vraag‘ of ‘Volgende vraag’ te klikken. Na het beantwoorden van de vragen vult u uw gegevens in en vervolgens ontvangt u direct het rapport per e-mail. Bij het invullen van de gegevens kunt u een tweede e-mailadres invullen. Kies hier bijvoorbeeld voor het e-mailadres van uw adviseur.

De gegevens die u invult worden gebruikt voor het samenstellen van het rapport. Een kopie van het rapport wordt altijd naar VLC & Partners gestuurd. De door u gegeven antwoorden worden geanonimiseerd opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor marktbewerking. VLC & Partners aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de onvolledigheid of de onjuistheid en de eventueel daaruit voortvloeiende gevolgen van de informatie en/of voor drukfouten.