Is uw pensioencommunicatie op orde? Doe de HR-communicatiescan.

Binnen enkele minuten inzicht

Pensioencommunicatie en communicatie over de andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden is complex maar noodzakelijk. Hoe beter u de communicatie over het pensioen en de overige arbeidsvoorwaarden op orde heeft, hoe beter uw werknemers deze kunnen waarderen.

In de wet pensioencommunicatie staat omschreven wat en wanneer de werkgever moet communiceren. Maar wanneer voldoet u aan uw zorgplicht?  Bij de meeste werkgevers geeft HR namens de werkgever uitvoering aan de wet pensioencommunicatie. Maar heeft HR wel voldoende kennis om over pensioen te communiceren?

Als u de communicatie over het pensioen uitbesteedt dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij helpen u graag om aan uw zorgplicht te voldoen. Met de HR-communicatiescan weet u binnen enkele minuten of de communicatie over het pensioen en de overige arbeidsvoorwaarden aan uw werknemers op orde is en waar mogelijk verbeterpunten zijn. De scan bestaat uit 16 vragen met elk 3 antwoordmogelijkheden en wordt bij voorkeur door HR ingevuld.

U navigeert eenvoudig door de vragen te beantwoorden en vervolgens op de button ‘Vorige vraag‘ of ‘Volgende vraag’ te klikken. Na het beantwoorden van de vragen vult u uw gegevens in en vervolgens ontvangt u direct het rapport per e-mail. Bij het invullen van de gegevens kunt u een tweede e-mailadres invullen. Kies hier bijvoorbeeld voor het e-mailadres van uw adviseur.

De gegevens die u invult worden gebruikt voor het samenstellen van het rapport. Een kopie van het rapport wordt altijd naar VLC & Partners gestuurd. De door u gegeven antwoorden worden opgeslagen en gebruikt voor marktbewerking. VLC & Partners aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de onvolledigheid of de onjuistheid en de eventueel daaruit voortvloeiende gevolgen van de informatie en/of voor drukfouten.