Hartelijk welkom

HR-communicatiescan

Communicatie over verzekerde arbeidsvoorwaarden is complex maar noodzakelijk. VLC & Partners helpt u hierbij graag. Met de HR-communicatiescan weet u binnen enkele minuten of uw communicatie richting uw werknemers op orde is en waar mogelijk verbeterpunten zijn.

De HR-communicatiescan bestaat uit 16 vragen met elk 3 antwoordmogelijkheden. U navigeert hierbij eenvoudig door de vragen te beantwoorden en vervolgens op de button ‘Vorige vraag‘ of ‘Volgende vraag’ te klikken. Na het beantwoorden van de vragen vult u uw gegevens in en vervolgens ontvangt u direct het rapport per e-mail. Bij het invullen van de gegevens kunt u een tweede e-mailadres invullen. Kies hier bijvoorbeeld voor het e-mailadres van uw adviseur.

De gegevens die u invult worden gebruikt voor het samenstellen van het rapport. De door u gegeven antwoorden worden geanonimiseerd opgeslagen en worden gebruikt voor marktbewerking (analyse van de resultaten). VLC & Partners aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de onvolledigheid of de onjuistheid en de eventueel daaruit voortvloeiende gevolgen van de informatie en/of voor drukfouten.