Risicomanagement, verzuim, pensioen advies en verzekeringen

Zakelijk

 


Aandacht voor ambitie

Als ondernemer of bedrijf kijkt u altijd verder om uw ambities waar te maken. Dit gaat gepaard met kansen maar ook met onzekerheden en risico’s. Als uw persoonlijke adviseur staan we naast onze klanten en maken bedrijven topfit zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij bieden het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende uitdagingen: van een op-maat-gemaakte risico-analyse, een goed geregelde pensioenregeling voor werknemer én werkgever tot grip krijgen op uw verzuimkosten. 

De mentaliteit van 'doen'

Wij geloven in durf en ondernemerschap. Onze adviseurs begrijpen waar het u om gaat en kennen uw markt. Deze kennis ziet u terug in ons advies en aanpak op het gebied van risicomanagement, verzuim, en pensioen.

6412

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR AMBITIE

We zijn de stevige, solide basis waarop u veilig uw ambitie kan realiseren. Door middel van persoonlijk contact, adviseren we enkel het hoogstnodige.

KENNIS EN EXPERTISE

Onze kennis blijven we continu verdiepen en uitbreiden in samenwerking met specialisten buiten ons bedrijf om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien.

 • De risicoscan

  1

  Inventarisatie van uw behoeften

  Of het nu gaat om strategisch verzuimbeleid, pensioenplanning, een risico-inventarisatie of een bedrijfsverzekering. Onze adviseur bespreekt samen met u uw wensen, telefonisch of op locatie. 

 • UW RISICOMANAGER WEET HOE

  2

  Een passend advies

  We kijken voor u naar de best mogelijke oplossingen. Hoe kunnen we uw verzuim verminderen door bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma, hoe u met pensioencommunicatie een aantrekkelijke werkgever blijft of we kijken naar bedrijfscontinuïteit zodat u na een incident zo snel mogelijk weer ‘in business’ bent. 

 • ZONDER VERRASSINGEN

  3

  Zorgeloos ondernemen

  Daar waar nodig helpen we u met een passend verzekeringsprogramma zodat u zorgeloos kan ondernemen. Zijn er problemen? Dan zorgen we voor professionele ondersteuning en begeleiding bij het behandelen van uw case of claim.