Verzekeringen, hypotheken en financieel advies

Private Insurance


 

Aandacht voor ambitie

Wij zijn VLC & Partners: dé persoonlijke partner én marktleider in private insurance. We staan graag naast onze klanten. Zij die altijd verder kijken om in de toekomst hun ambities waar te maken óf deze hoe dan ook willen beschermen. We bieden het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende uitdagingen en alles wat u dierbaar is. Met perfect passende schadeverzekeringen en een hoogstpersoonlijke financiële planning bent u altijd verzekerd van gemak en overzicht. Met alle kennis in huis, adviseren we enkel het hoogstnodige. Dát maakt ons een betrouwbare en vernieuwende partner.

 

 

Bescherm uw vermogen en wat dierbaar is

Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw persoonlijke situatie, in zaken die er voor u toe doen. Als marktleider Private Insurance weten wij wat er speelt en bieden u altijd een advies op maat.

6107

PERSOONLIJK CONTACT

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Omdat alleen met echte aandacht onze kennis resulteert in een goed en passend advies.

KWALITEIT

Met kwaliteit diep verankerd in ons DNA, beschermen wij met schadeverzekeringen en financiële planning het vermogen en de bezittingen van onze klanten.

 • DE RISICOSCAN

  1

  Inventariseer uw wensen

  Onze adviseurs bespreken telefonisch samen met u uw wensen.

   

 • UW RISICOMANAGER WEET HOE

  2

  Verzeker uw bezit

  We sluiten en beheren de best passende verzekering voor u af.


   

 • ZONDER VERRASSINGEN

  3

  Zorgeloos genieten

  Heeft u schade? Dan zorgen we voor een snelle afhandeling en reparatie.