Contact
/contact

Schade melden 

Geef uw schade aan ons door


Particulier

 

 

Online uw schade melden

Geef bij voorkeur uw schade online aan ons door. Het is belangrijk om het formulier volledig en secuur in te vullen zodat wij uw schade snel kunnen behandelen.  

 

Telefonisch uw schade melden

U kunt uw schade ook telefonisch aan ons doorgeven. Wij staan u graag te woord om de schade in behandeling te nemen. Ook wanneer u vragen heeft over de afhandeling van de schade.

 

Mijn VLC

Als u een MijnVLC-account heeft kunt u uw schade snel, veilig en gebruikersvriendelijk via MijnVLC aan ons doorgeven. 

 

Schade melden via e-mail

Meld uw schade via e-mail. Stuur een bericht naar claims.particulier@vlc-partners.nl met daarin uw naam, polisnummer en contactgegevens. Beschrijf de schade en voeg eventuele bijlagen toe. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Zakelijk  
 

 

Online uw schade melden

Geef bij voorkeur uw schade online aan ons door. Het is belangrijk om het formulier volledig en secuur in te vullen zodat wij uw schade snel kunnen behandelen.

 

Schade melden via e-mail

Meld uw schade via e-mail. Stuur een bericht naar Claims.zakelijk@vlc-partners.nl met daarin uw naam, polisnummer en contactgegevens. Beschrijf de schade en voeg eventuele bijlagen toe. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Telefonisch uw schade melden

Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw schade aan ons doorgeven. Wij staan u graag te woord. Ook wanneer u vragen heeft over de afhandeling van de schade. Gaat het om een autoschade? Bel dan met +31 (0) 70 302 35 98. 

 

Verzuim doorgeven

Een werknemer ziekmelden of een uitkering goedkeuren doet u met behulp van het VLC EB Werkgeversportaal. Het portaal is niet alleen gebruikersvriendelijk, u voldoet hiermee ook aan uw (wettelijke) verplichtingen voor de uitvoering van uw verzekering.


 


Business Professionals   
 

 

Schade melden via e-mail


Meld uw schade via e-mail. Stuur een bericht naar claims@kvv.nl met daarin uw naam, polisnummer en contactgegevens. Beschrijf de schade en voeg eventuele bijlagen toe. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Belt u liever?
Wilt u met ons van gedachten wisselen of heeft u vragen over de afhandeling van uw schade? Bel dan met 088 - 38 38 000.


 

 


 

Veelgestelde vragen

Wie moet ik bellen bij een noodsituatie op reis?

Heeft u schade op reis of hulp nodig bij een noodgeval?
Buiten kantooruren of in noodsituaties belt u de VLC & Partners Alarmcentrale 070 – 314 54 64

Hoe meld ik een schade?

Geef bij voorkeur uw schade online aan ons door. U kunt uw schade ook telefonisch aan ons doorgeven. 

Bel bij particuliere schade: 073 - 692 46 47  
Bel bij zakelijke schade:     073 - 692 47 57  
Bel bij schade business professionals:  088 - 383 80 00

 

Schade melden

Hoe weet ik of mijn schade in behandeling is?

Als u vragen heeft over de voortgang van uw schadebehandeling dan kunt u contact opnemen met onze schadeafdeling. Particuliere klanten bellen met 073 - 692 46 47, zakelijke klanten bellen met 073 - 692 47 57.