ArboNed

ArboNed

VLC & Partners en Chabot Assuradeuren hebben ArboNed gekozen als partner op het gebied van arbodienstverlening. De bewezen effectieve verzuimbegeleiding van ArboNed versnelt het re-integratieproces en verlaagt uw verzuimkosten.

U maakt dankbaar gebruik van de kennis en kunde van uw werknemers. Maar wat als een van uw beste mensen uitvalt? U mist dan niet alleen ervaring, maar het werk komt ook nog eens terecht op de schouders van collega's. Wat nu als werknemers die zich ziek hebben gemeld, sneller en duurzamer weer aan het werk kunnen? Dat levert u een flinke besparing op uw verzuimkosten op. Dankzij onze unieke op data gebaseerde, bewezen effectieve aanpak van verzuimbegeleiding, wordt dit realiteit. Individuele aandacht staat hierbij centraal.

Voordelen Re-integratiedesk i.c.m. verzuimverzekering Chabot Assuradeuren

  • De Re-integratiedesk kent een scherp abonnementstarief.
  • U hoeft u nog maar 1 melding te doen: Schademelding = ziekmelding.
  • Binnen de Re-integratiedesk is een daadkrachtige en professionele procesregisseur van ArboNed het vaste aanspreekpunt en voor u de ‘spin in het web’.
  • De procesregisseur schakelt actief met uw volmacht verzekeraar. Eventuele knelpunten worden dus tijdig gesignaleerd en opgelost.
  • De procesregisseur voert namens u een strakke regie op verzuim- en re-integratie, heeft contact met de bedrijfsarts en andere professionals in het verzuimbegeleidingstraject, attendeert u op Poortwachter termijnen en geeft u praktische adviezen over onder meer preventie.
  • De dienstverlening blijft vanuit uw regio plaatsvinden. Uw bedrijfsarts zit in de regio en uw werknemers hoeven dus niet ver te reizen.
  • Als uw werknemer onverhoopt langdurig arbeidsongeschikt raakt, regelt de Re-integratiedesk eventuele vergoedingen van (preventieve) interventies om de re-integratie van uw werknemer te bevorderen danwel om verzuim te voorkomen.