Afsluiten overlijdensrisicoverzekering

Voor nabestaanden heeft een overlijden ingrijpende gevolgen. Naast het verdriet krijgen zij plotseling te maken met een andere financiële situatie. Door het overlijden van u en/of uw partner is de kans groot dat er opeens extra geld nodig is. Voor bijvoorbeeld de hypotheeklasten, het regelen van de uitvaart of het alledaagse levensonderhoud dat plotseling op één ouder terechtkomt. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit aan de nabestaanden als de verzekerde komt te overlijden.

U kunt hier zelf de premie berekenen voor een overlijdensrisicoverzekering bij Scildon. Wilt u deze verzekering afsluiten? Vult u dan de aanvraag volledig in en verstuur deze. Wij nemen hierna telefonisch contact met u op en lopen samen met u de aanvraag door.

Direct aanvragen en onze rol

Als u de aanvraag volledig invult en verstuurt dan krijgen wij een kopie van uw aanvraag. Wij nemen dan telefonisch contact met u op en lopen samen met u de aanvraag door. Dat doen we om er zeker van te zijn dat al uw gegevens kloppen. Pas na overleg met u sturen wij de aanvraag door naar Scildon. Een gezondheidsverklaring is onderdeel van de aanvraag. In het dienstverleningsdocument wordt uitgelegd welke stappen er worden doorlopen. Download hier het dienstverleningsdocument. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel (073) 692 62 60. Wij helpen u graag.

Waarom Scildon?

De voordelen van een overlijdensrisicoverzekering bij Scildon zijn:

  • Snel en digitaal aanvraagproces
  • Een digitale gezondheidsverklaring
  • Betrouwbare en solide verzekeraar
  • De scherpe premie

Voor het begeleidende traject rondom het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering betaalt u VLC & Partners eenmalig een bedrag van € 195,- (vrij van BTW). U ontvangt de factuur na ontvangst van de polis.