(Kandidaat) - Notaris (m/v)

(Kandidaat) - Notaris (m/v)

VOOR OVERNAME VAN EEN PROTOCOL EN MAATSCHAPSAANDEEL ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN:

 

(Kandidaat) - Notaris (m/v)

 

Het betreft een middelgroot notariskantoor in de Randstad en biedt een uitdagende functie voor een ervaren kandidaat-notaris in de sectie Registergoed, met opvolgingsperspectief op korte termijn. Ook een reeds benoemde notaris met ambitie om van kantoor te veranderen is welkom. Het notariskantoor heeft 3 notarissen, een toegevoegd notaris, 5 kandidaat-notarissen en 11 overige medewerkers. Het kantoor kenmerkt zich door een kwalitatief hoogstaande, lokaal en regionaal gerichte stadspraktijk met een zeer lange protocolhistorie en trouwe clientèle, gefundeerd op de manier waarop de zaken worden aangepakt, met aandacht voor de cliënt en verleende opdracht. Het kantoor heeft een uitgebreide, b(l)oeiende praktijk op alle rechtsgebieden en is actief voor (MKB) ondernemers, (semi-)overheid en particulieren. Er heerst een open, informele werksfeer en het kantoor is bovendien aangesloten bij Netwerk Notarissen.

 

Heb jij interesse in je vak, ben je communicatief en juridisch sterk, en heb je de intentie om notaris te worden, dan kun jij jezelf verder ontwikkelen bij dit notariskantoor. De overname condities zijn gunstig te noemen en er wordt bovendien volledige ondersteuning verleend in de gehele benoemingsprocedure.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. T.A. de Boer, tel. 06 53 83 19 80. 

Uw sollicitatie met curriculum vitae kunt u geheel vertrouwelijk toezenden aan tjeerd@bumeco.nl

Tjeerd de Boer

Wilt u meer weten?
Tjeerd de Boer staat voor u klaar.

We zijn gespecialiseerd in advies voor notariaat, advocatuur en verzekeren. Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Tjeerd de Boer en Nienke de Winter adviseren over alle aspecten die horen bij het ondernemen in het notariaat