DSB hypotheek?

U kunt vanaf 1 april oversluiten
DSB hypotheek?

Heeft u een hypotheek bij DSB Bank? Dan kunt u per 1 april 2020 uw hypotheek boetevrij aflossen. Mogelijk kunt u daardoor veel geld besparen op uw maandlasten. Neem direct contact op met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

DSB bank ging in 2009 failliet en veel klanten betalen nog steeds een te hoge hypotheekrente bij de bank. Op dit moment is de hypotheek rente een stuk lager. Oversluiten kan voor u daarom voordelig uitpakken. Want naast een lagere hypotheekrente betaalt u vanaf 1 april ook geen boeterente meer aan DSB bank of Finqus zoals de bank tegenwoordig heet.

De hypotheek adviseurs helpen u graag met het oversluiten van uw hypotheek. Een oriënterend gesprek is kosteloos en kan uiteraard op afstand gedaan worden, telefonisch of via video. In het gesprek beoordeelt de adviseur uw situatie en stelt u samen met hem vast of het oversluiten van uw DSB hypotheek zinvol is. Wanneer u tot de conclusie komt dat oversluiten van uw hypotheek van DSB Bank naar een andere geldverstrekker u voordeel oplevert, dan kunt u overgaan tot een adviesgesprek. Aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Onze adviseur kan u dit gesprek voor een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Oversluiten van een DSB Hypotheek kan dus in veel gevallen voordelig zijn:

  • U betaalt geen boeterente
  • De hypotheekrente is lager dan in 2009
  • U kunt een hypotheekvorm kiezen die het beste past bij uw situatie.
  • Kosten voor advies en bemiddeling zijn fiscaal aftrekbaar.

De hypotheekadviseur van VLC & Partners staat voor u klaar. Neem contact op met Niels Vrinten op nummer 06 83 97 25 44 of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.