HR-Communicatiescan

Met goede pensioencommunicatie is veel te winnen! Doe de HR-communicatiescan.
HR-Communicatiescan

HR-Communicatiescan

Welkom bij uw eerste stap naar effectievere pensioencommunicatie! Met onze HR-communicatiescan bieden wij u een gepersonaliseerd communicatieplan, afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie en uw medewerkers. Deze scan leidt tot een communicatiestrategie die niet alleen de betrokkenheid en het welzijn van uw werknemers verhoogt, maar ook bijdraagt aan een beter begrip en waardering van de pensioenregelingen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden die u biedt.
 

Voorbereiding

Door de 16 eenvoudige meerkeuzevragen te beantwoorden en uw wensen en doelstellingen met betrekking tot communicatie te delen, legt u de basis voor een effectieve communicatiestrategie. Daarnaast vragen wij u om een Excel-bestand te uploaden met uitsluitend de geboortedata van al uw medewerkers. Wees gerust, dit bestand wordt enkel gebruikt voor het genereren van uw persoonlijke communicatieplan en wordt direct na gebruik veilig verwijderd, zodat de privacy van uw medewerkers volledig beschermd blijft.
 

Uw persoonlijke communicatieplan

Onze analyse, gebaseerd op uw huidige communicatiestrategie en de gegevens uit de scan, zal resulteren in een op maat gemaakt communicatieplan dat u direct in uw mailbox ontvangt. Dit plan omvat diverse communicatievormen zoals groepspresentaties en persoonlijke gesprekken, aangepast aan de leeftijdsopbouw van uw medewerkers en de specifieke behoeften van uw organisatie, met als doel om het inzicht in en de waardering van pensioenregelingen te verhogen.

Start nu met de HR-communicatiescan en zet de eerste stap naar een transparantere, effectievere communicatiestrategie die uw medewerkers activeert en betrekt bij hun pensioenplanning en welzijn.
 

Start Scan

Vragen of hulp nodig?

Mocht u de voorkeur geven aan een meer persoonlijke benadering, dan bieden wij ook de mogelijkheid om dit proces samen met een van onze adviseurs te doorlopen. Zij kunnen u begeleiden bij elke stap en zorgen voor een plan dat voldoet aan uw verwachtingen. Hieronder kunt u Isabelle, een van onze communicatiespecialisten, een e-mail sturen en uw contactgegevens achterlaten. Jeroen of één van zijn collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Jeroen de Vries

Wilt u meer weten?
Jeroen de Vries staat voor u klaar.

Met ruim 20 jaar ervaring heb ik al behoorlijk wat veranderingen in de pensioenwereld voorbij zien komen. Deze veranderingen leg ik graag in begrijpelijk taal uit aan werkgevers en/of werknemers zodat zij goed op de hoogte zijn van de impact en keuzemogelijkheden met hun pensioen.