Arjan Bos treedt toe tot de Raad van Commissarissen van VLC & Partners

Arjan Bos treedt toe tot de Raad van Commissarissen van VLC & Partners
Publicatiedatum: 8 juni 2021

Per 1 juni is Arjan Bos (52) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van VLC & Partners. Arjan Bos versterkt met zijn grote ervaring in de verzekeringswereld en de transportsector de Raad van Commissarissen van VLC & Partners, die verder bestaat uit Mariken Tannemaat, Marcel Moons en Geert Bouwmeester.

Arjan Bos is tot en met augustus 2021 CEO van TVM, de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport. Per 1 september wordt Arjan Bos de nieuwe bestuursvoorzitter van LV Groep, een bedrijf dat met 33 vestigingen een vooraanstaande speler is in de internationale markt van logistiek en transport.

Arjan Bos: “De afgelopen 27 jaar werkte ik bij TVM verzekeringen en per 1 september maak ik de overstap naar LV Groep. Ik heb nog altijd veel passie voor het verzekeringsvak en vind het leuk om met mijn ervaring VLC & Partners te helpen in een continu veranderende wereld. VLC & Partners is een broker die goed in staat is steeds mee te bewegen in die veranderingen en met haar specialisten de risico's en de markt goed aanvoelt.”

Geert Bouwmeester, voorzitter RvC VLC & Partners: “Met Arjan verwelkomen wij een uitstekende commissaris. Met zijn specialistische kennis over risicomanagement en ondernemerschap is Arjan een waardevolle toevoeging aan onze Raad van Commissarissen en zijn wij goed in staat VLC & Partners te ondersteunen in de realisatie van hun ambities en verdere groei.”

Over VLC & Partners: VLC & Partners is een specialist in risicobeheersing en verzekering. Het bedrijf met kantoren in Den Bosch, Den Haag, Breda, Apeldoorn en De Bilt richt zich met 350 specialisten en ondersteuners op advisering van bedrijven op het gebied van risicobeheersing, pensioen, verzuim en vitaliteit en verzekeringsprogramma’s. De business line private insurance adviseert ondernemers over hun privézaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheid.