Persbericht: Martin Weltje nieuwe Risk directeur

Persbericht: Martin Weltje nieuwe Risk directeur

Per 1 juni 2019 a.s. wordt Martin Weltje de nieuwe directeur Risk bij VLC & Partners. Martin is sinds 2015 directeur bij Concordia de Keijzer. Daarvoor heeft hij ruim 10 jaar gewerkt in verschillende management- en directiefuncties bij PostNL en TNT.

Directievoorzitter Lando te Molder: ‘Wij zijn verheugd met de komst van Martin Weltje als directeur Risk. De uitgangspositie van ons riskbedrijf is uitstekend en er zijn veel kansen voor verdere groei. Als directeur Risk gaat Martin van grote betekenis zijn bij de verdere uitrol van de strategie en het realiseren van deze groeiambities.

’Er zijn volop kansen in de voor ons belangrijke klantsegmenten. Met de juiste riskmanagement-aanpak kunnen we de komende jaren voor klanten het verschil maken. Ik heb ontzettend veel zin om bij VLC & Partners aan de slag te gaan,’ aldus Martin Weltje.

Over VLC & Partners

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Met meer dan 250 jaar ervaring beschermen wij het vermogen van onze klanten.

vlc-partners.nl