PERSBERICHT: VLC & Partners en Van Luin bundelen de krachten

PERSBERICHT: VLC & Partners en Van Luin bundelen de krachten

Per 1 januari 2021 wordt Van Luin onderdeel van VLC & Partners. Het bedrijf met vestigingen in Den Haag, Den Bosch en Apeldoorn heeft een meerderheidsbelang verworven in het kantoor Van Luin uit De Bilt. Voor VLC & Partners is Van Luin een prachtige samenwerkingspartner met veel kennis en ervaring in risicomanagement en employee benefits en met een groot netwerk in het midden van het land.

Van Luin is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot een bekende naam in Midden-Nederland. Vanuit De Bilt adviseert zij bedrijven op het gebied van risicomanagement, pensioen en inkomen. Specifieke thema’s bij Van Luin zijn duurzame inzetbaarheid van personeel, en riskmanagement in een internationale context. Het bedrijf biedt daarmee een totaalpakket van diensten aan, goed passend bij de dienstverlening van VLC & Partners.

Lando te Molder: "We zetten onze strategie van autonome groei, gecombineerd met gerichte overnames voort. Na de overname van Kramer Assurantiën eerder dit jaar, verwelkomen we nu het goed passende Van Luin als partner. De combinatie biedt goede marktkansen en synergiemogelijkheden. Het DNA van beide bedrijven komt overeen, waarbij de hoge kwaliteit van dienstverlening, advies op het hoogste niveau én de ambitie om verder te groeien naadloos aansluiten. Vooral de totale dienstverlening in de driehoek employee benefits, risicomanagement en private insurance verbindt en versterkt beide bedrijven.”

Robert Havekotte: "Van Luin ziet dankzij de samenwerking mogelijkheden haar groei verder te versnellen. VLC & Partners biedt ons de mogelijkheid om nog gerichter in te spelen op de mogelijkheden die de verzekeringsmarkt te bieden heeft. Juist die bundeling van krachten, onder meer op het gebied van inkoop en digitalisering, maakt een verdere professionalisering van ons aanbod en onze dienstverlening mogelijk. Met als doel onze klanten nog beter van dienst zijn. Samen met VLC & Partners kunnen wij gerichter inspelen op ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt.  Dat geldt voor nu én in de toekomst. Dat is goed voor ons kantoor en onze klanten”

Over VLC & Partners: VLC & Partners is een specialist in risicobeheersing en verzekeringen. Het bedrijf met kantoren in Den Bosch en Den Haag richt zich op advisering van bedrijven op het gebied van risicobeheersing, verzuim en vitaliteit en verzekeringsprogramma’s. De business line Private Insurance adviseert ondernemers over hun privézaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheid.