Stichting Salvage helpt u uit de brand

Stichting Salvage helpt u uit de brand
Publicatiedatum: 5 juli 2018

Stichting Salvage helpt gedupeerden van brand-, water- of stormschade met aandacht, actie en advies. Zij doet dit namens alle brandverzekeraars in Nederland. Stichting Salvage is na de oproep van de brandweer binnen een uur ter plaatse en dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Inzet van Stichting Salvage is ten alle tijden kosteloos, ook indien de gedupeerde niet verzekerd is.

Stichting Salvage richt zich op drie aspecten:

1) Aandacht: het verlenen van eerste hulp en opvang. Ze hanteren landelijk een uniforme aanpak en de salvageco├Ârdinatoren zijn erkende experts.

2) Actie: schade beperken en verder leed en schade voorkomen. Denk hierbij aan het wegpompen van bluswater, het dichttimmeren van ramen en deuren of het in veiligheid brengen van eigendommen.

3) Advies: de salvageco├Ârdinator vraagt naar de verzekeringsgegevens en meldt de schade bij de betrokken verzekeraar(s). De co├Ârdinator adviseert u in de te nemen vervolgstappen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Stichting Salvage? Kijk dan op de website: https://www.stichtingsalvage.nl/ of bekijk de folder Stichting Salvage of de infographic Stichting Salvage 2017.