Tips voor Open Huizen Dag

Tips voor Open Huizen Dag
Tips voor Open Huizen Dag

Tips voor Open Huizen Dag 

Op zaterdag 30 september 2023 is het NVM Open Huizen Dag. Iedereen kan op die dag tussen 11.00 en 15.00 vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken. Voor een goede voorbereiding als potentiële koper geeft onze hypotheekadviseur Niels Vrinten enkele tips én hij is telefonisch bereikbaar op 30 september!

Expertadvies: Hoe haal je het meeste uit de NVM Open Huizen Dag


Op de NVM Open Huizen Dag stellen verkopers hun huizen open voor geïnteresseerde kopers. Dit geeft de kopers de mogelijkheid om de woning te bezichtigen en informatie te verzamelen voordat ze een aankoopbeslissing nemen. De deelnemende huizen zijn te vinden op Funda.

Niels Vrinten, hypotheekadviseur bij VLC & Partners: “De NVM Open Huizen Dag is de perfecte uitkomst voor potentiële kopers. Het is laagdrempelig en je kan alle deelnemende woningen op één dag bekijken. Maar ook voor de verkopende partij biedt het voordelen. Uit onderzoek van Funda blijkt namelijk dat huizen die meedoen met de Open Huizen Dag sneller worden verkocht dan huizen die niet meedoen”.

Niels: “Om alles uit deze dag te halen is het van belang dat je goed voorbereid de huizen bezichtigt. Maak bijvoorbeeld een shortlist van maximaal 4 á 5 huizen in plaats van zoveel mogelijk woningen te bekijken. En een niet geheel onbelangrijk punt is het feit of je de woning ook daadwerkelijk kan betalen. Wanneer je hiervan op de hoogte bent, weet je exact welke huizen je liever wél bezichtigd en welke niet meer van toepassing zijn. Hierdoor voorkom je teleurstelling en bespaar je tijd voor de woningen die wel voldoen aan je maximale hypotheekgrens”.

"Soms komt het voor dat mensen ter plekke hun aankoopmakelaar bellen en vrijwel direct een bod uitbrengen. Het kan dus snel gaan. Heeft u uw droomhuis gevonden, neem dan een aankoopmakelaar in de arm om te adviseren tijdens het biedingsproces. En zorg dat u weet wat u maximaal kunt bieden." 

 

 

Heeft u vragen op 30 september? Bel vrijblijvend de hypotheekadviseur


Heeft u op 30 september een vraag aan de hypotheekadviseur of wilt u weten of u de woning kunt betalen? Onze hypotheek adviseurs zijn die dag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.  De berekening via de hypotheek adviseur is altijd nauwkeuriger dan online berekeningen die slechts een indicatie geven.  
 

Niels Vrinten           06 839 72 544
Edgar de Jager        06 513 50 964
 

Maak een afspraak
Edgar de Jager

Wilt u meer weten?
Edgar de Jager staat voor u klaar.

Wij ervaren in het advies aan ondernemers en DGA's. En wij weten hoe complex uw inkomstenstructuur kan zijn. Daarom kijken wij verder dan uw salarisstrook of fee! Denk aan inkomsten uit vermogen, deelnemingen en huur. Voor u als professional of ondernemer is dit van wezenlijk belang in de aanvraag.

Niels Vrinten

Wilt u meer weten?
Niels Vrinten staat voor u klaar.

Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende hypotheek oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken.