VLC & Partners gaat partnership aan met Bielderman Koetsier

VLC & Partners gaat partnership aan met Bielderman Koetsier

Bielderman Koetsier en VLC & Partners slaan de handen ineen. Met de samenwerking bouwt VLC & Partners verder als De Nederlandse Risicomanager. Voor Bielderman Koetsier is VLC & Partners een succesvolle samenwerkingspartner met veel expertise, innovatie- en inkoopkracht.

Al meer dan 50 jaar staat Bielderman Koetsier in Barneveld voor persoonlijk en deskundig advies. Als specialist in schadeverzekeringen, employee benefits, pensioenen en hypotheken zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd assurantiekantoor in het midden van het land met ruim 20 specialisten. VLC & Partners verwerft een meerderheidsbelang in Bielderman Koetsier. Het kantoor wordt onder dezelfde naam en op dezelfde locatie voortgezet.

Jan Bielderman (vennoot Bielderman Koetsier): “Als organisatie moeten we blijven anticiperen op de veranderende markt. We hebben in VLC & Partners een stevige partner gevonden die het mogelijk maakt om ook in de toekomst die deskundige en persoonlijke adviespartner te zijn voor onze relaties. Samen met VLC & Partners kunnen we sneller innoveren, meer expertise bieden aan onze relaties en onze inkoopkracht richting verzekeraars versterken.”

Lando te Molder (Algemeen directeur VLC & Partners): “We zijn blij dat Bielderman Koetsier heeft gekozen om samen ambities waar te maken. Bielderman Koetsier is een kantoor dat perfect past bij de groep. We kijken zeer uit naar de samenwerking.”

VLC & Partners heeft zich de afgelopen jaren versterkt met enkele gespecialiseerde kantoren op het gebied van risicomanagement en employee benefits. Bedrijven met een sterk profiel in hun regio, veel expertise op hun vakgebieden of binnen een specifieke sector. VLC & Partners neemt hiermee een unieke positie in. Samenwerking met gespecialiseerde kantoren, gecombineerd met een hoog serviceniveau en vergaande digitalisering, leidt tot een aantrekkelijke propositie voor het professionele MKB en de mid-corporate markt.

 

Vragen? Neem contact op met marketing@vlc-partners.nl