VLC & Partners gaat partnership aan met Het WerkLab

VLC & Partners gaat partnership aan met Het WerkLab
VLC & Partners gaat partnership aan met Het WerkLab

VLC & Partners gaat partnership aan met Het WerkLab


Woensdag 27 maart 2024

Het WerkLab en VLC & Partners slaan de handen ineen. Met deze samenwerking breidt VLC & Partners haar kennis en expertise uit als strategisch HR-partner. Voor Het WerkLab is VLC & Partners een sterke partner die voor ons deuren opent en perfect aansluit bij onze groeiambities.

Het WerkLab is in 2023 opgericht door Nienke van der Linden – De Jong en Peter van der Linden en is gehuisvest in Den Haag. Nienke en Peter hebben beiden een achtergrond in het recht en een grote passie voor het HR-vak. Het WerkLab bestaat uit het LegalLab (het juridisch expertisecentrum voor werkgevers en ondernemers die vooruit willen) en het HRLab (de sleutel tot succes voor elk bedrijf, om een inclusieve, diverse, positieve en productieve werkomgeving te creëren en te behouden). Ze zijn onder andere gespecialiseerd in advies over HR & Arbeidsrecht (o.a. ontslag, verzuim, arbeidsvoorwaarden, OR en contracten). 

Lando te Molder, Algemeen Directeur VLC & Partners: “We zijn enorm blij met de keuze van Het WerkLab om met ons samen te werken. Nienke en Peter hebben met Het WerkLab een unieke propositie en veel expertise in huis wat voor ons in staat stelt, nog beter dan we al deden, ons als strategisch HR-partner van onze klanten te profileren. Wij kijken uit naar deze mooie samenwerking.”

Nienke van der Linden, Eigenaar Het WerkLab: “We hebben in VLC & Partners een sterke partner gevonden die voor ons als startende organisatie deuren opent en perfect aansluit bij onze groeiambities. Onze gespecialiseerde dienstverlening is een mooie aanvulling op het advieswerk en de expertise wat VLC & Partners nu doet, waarmee we samen nog beter een totaaloplossing kunnen bieden aan klanten.” 

Het WerkLab wordt hiermee onderdeel van de providerboog van VLC & Partners. Het WerkLab heeft een unieke propositie op HR & Arbeidsrecht en is daarmee een mooie aanvulling op de Employee Benefits propositie als strategisch HR-partner voor de klanten van VLC & Partners.

Vragen? Neem contact op met marketing@vlc-partners.nl