VLC & Partners internationaal actief

VLC & Partners internationaal actief
Publicatiedatum: 15 juli 2020

Ook internationaal is VLC & Partners zeer actief. Via de netwerken Euribron: Insurance Broker Network, unisonSteadfast AG en IBN - International Benefits Network, helpen wij klanten wereldwijd met hun internationale verzekeringsprogramma's. Om de internationale dienstverlening verder vorm te geven voor haar klanten neemt VLC & partners verschillende initiatieven.

VLC & Partners internationaal actief

Zo is Martin Weltje, Directeur Risk van VLC & Partners eerder dit jaaar toegetreden tot het bestuur van Euribron. Euribron werd in 1994 opgericht als een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars om de leden te helpen hun internationale bereik te vergroten en elkaars internationale klanten goede lokale dienstverlening te leveren.

Vandaag de dag is het netwerk uitgebreid van de oorspronkelijke 6 Europese leden naar 31 bedrijfsleden in meer dan 85 landen. Naarmate de vraag naar internationale verzekeringsprogramma's toeneemt, blijft Euribron zich over de hele wereld uitbreiden met toonaangevende lokale verzekeringsmakelaars die dezelfde visie delen op het leveren van hoogwaardige verzekeringsoplossingen en een uitstekend serviceniveau.

Het netwerk telt een groot aantal professionals met expertise in vele verzekeringsspecialismen, samen met diepgaande ervaring in verschillende sectoren zoals financiële dienstverlening, maakindustrie en gezondheidszorg. De leden van het netwerk helpen elkaar en hun klanten met professioneel advies door gebruik te maken van elkaars expertise en lokale knowhow.

Martin Weltje zegt daarover: “VLC & Partners werkt al enige tijd samen met de partners in Euribron. Het netwerk heeft zich voor ons bewezen als een kwalitatief hoogstaand netwerk met goede lokale knowhow voor onze Nederlandse klanten. Ook internationale klanten die via Euribron bij VLC & Partners komen, helpen wij graag met advies dat aansluit bij de wensen van internationale klanten die actief zijn in Nederland. Als bestuurslid van Euribron zet ik mij graag in om het succes van Euribron verder te vergroten.”

Daarnaast delen de internationale consultants van VLC & Partners graag hun kennis. Onlangs publiceerden zij een e-paper over internationale verzekeringsprogrmma’s. Wilt u daar mee over weten, neemt u dan even contact op met Stef Vermeulen of Joris Kuenen.