VLC & Partners neemt per 1 mei 2020 de portefeuille over van Kramer Assurantiën.

VLC & Partners neemt per 1 mei 2020 de portefeuille over van Kramer Assurantiën.

VLC & Partners neemt succesvol middelgroot advieskantoor Kramer Assurantiën B.V. over. De overname van Kramer sluit naadloos aan bij de groeiambitie van VLC & Partners om sterke en kwalitatief hoogwaardige partners toe te voegen. 

'Met de overname verwelkomen wij prachtige bedrijven uit de regio Veghel bij VLC & Partners. Daarnaast biedt de regio veel kansen om verder te groeien. Samen met de medewerkers van Kramer, die onderdeel worden van VLC & Partners, bouwen we verder aan de hoogwaardige dienstverlening die klanten van ons gewend zijn', aldus directievoorzitter Lando te Molder.

‘Deze overname biedt een toekomstvaste oplossing voor onze klanten en medewerkers,’ vervolgt Paul Kramer. ‘De kans die we beiden zien om ons verder te ontwikkelen in de regio biedt vertrouwen voor de verdere uitbouw van onze dienstverlening'.

 

 

Op de foto van links naar rechts: Paul Kramer, Martin Weltje en Lando te Molder

 

 

 

 

 

 

 

 

Over VLC & Partners: VLC & Partners is een specialist in risicobeheersing en verzekeringen. Het bedrijf met kantoren in Den Bosch en Den Haag richt zich op advisering van bedrijven op het gebied van risicobeheersing, verzuim en vitaliteit en verzekeringsprogramma’s. De business line Private Insurance adviseert ondernemers over hun privézaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheid.