VLC & Partners versterkt positie in de Nederlandse markt met Westenburg Assurantiën

VLC & Partners versterkt positie in de Nederlandse markt met Westenburg Assurantiën
Publicatiedatum: 18 februari 2021

 

 

Per 16 februari is Westenburg Assurantiën onderdeel van VLC & Partners. Het bedrijf uit Den Bosch bouwt met Westenburg Assurantiën haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, pensioen- en verzuimadvies verder uit. VLC & Partners groeit hiermee naar een omvang van circa 350 medewerkers.


 

Westenburg Assurantiën is een familiebedrijf met een lange historie. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het kantoor uit Breda. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bekend assurantiekantoor met een uitstekende reputatie in Brabant en mag het onder meer grote transportbedrijven en handelsondernemingen tot haar klantenkring rekenen. Met ca 45 medewerkers biedt Westenburg haar klanten een hoog serviceniveau. Het bedrijf wordt onder dezelfde naam Westenburg voortgezet. 

Rutger Westenburg: “Westenburg heeft net als VLC & Partners een lange historie. Samen met VLC & Partners bouwen wij graag verder aan de toekomst waarin persoonlijke aandacht voor onze klanten een belangrijke rol blijft spelen. Wij geloven dat de samenwerking met VLC & Partners ons verder kan helpen bij het uitbouwen van ons bedrijf. Op het gebied van digitalisering, marktbewerking en inkoopkracht is VLC & Partners een sterke partij voor Westenburg Assurantiën ".

 

Lando te Molder: “Met Westenburg Assurantiën versterkt VLC & Partners zich met een prachtig familiebedrijf met een mooi netwerk in west Brabant. Westenburg Assurantiën beschikt over veel expertise op het gebied van transport en heeft een mooie zakelijke en particuliere klantenportefeuille. Samen met VLC & Partners bouwen wij verder aan een mooie toekomst.

 

VLC & Partners heeft zich afgelopen jaar versterkt met  enkele gespecialiseerde kantoren op het gebied van risicomanagement en employee benefits. Bedrijven met een sterk profiel in hun regio en veel expertise op hun respectievelijke vakgebieden en sectoren. VLC & Partners neemt hiermee een unieke positie in. Samenwerking met gespecialiseerde kantoren, gecombineerd met een hoog serviceniveau en vergaande digitalisering, leidt tot een aantrekkelijke propositie voor groot MKB en de mid-corporate markt.

 

Over VLC & Partners: VLC & Partners is een specialist in risicobeheersing en verzekeringen. Het bedrijf met kantoren in Den Bosch en Den Haag richt zich met circa 350 specialisten en ondersteuners op advisering van bedrijven op het gebied van risicobeheersing, pensioen, verzuim en vitaliteit en verzekeringsprogramma’s. De business line private insurance adviseert ondernemers over hun privézaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheid. 

5311