VLC Live

De toekomst van pensioen
VLC Live

Op 30 maart 2022 is het Pensioenakkoord als wetsvoorstel “Wet toekomst pensioenen” naar de Tweede Kamer gestuurd. De komende maanden behandelen de Tweede en Eerste Kamer het wetsvoorstel. De planning is dat de kamers het wetsvoorstel na het zomerreces aannemen. Per 1 januari 2023 geldt dan de nieuwe pensioenwetgeving. Het wetsvoorstel heeft ingrijpende gevolgen voor alle pensioenregelingen in Nederland. Iedere pensioenregeling dient te worden aangepast! 

Wilt u weten wat de gevolgen van zijn? Of bent u benieuwd hoe u de betrokkenheid van uw medewerkers kunt verhogen door gerichte inzet van pensioencommunicatie? Kijk dan naar het -gratis- webinar ‘De toekomst van pensioen’. Tijdens dit webinar informeren wij u over de belangrijkste wijzigingen en hoe u zich hier nu al op kunt voorbereiden. Wij geven u ook enkele praktische tips.

Als kijker hebt u de mogelijkheid om zelf vragen te stellen en uw stem te laten horen. Tijdens het webinar ontvangt u een code waarmee u kunt inloggen op www.menti.com

Kijk op 23 juni 2022 van 15.00 uur tot 16.00 uur naar het webinar 'De toekomst van pensioen'