VLC Live

In control op risico’s in een internationale omgeving
VLC Live

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor het beperken van omvangrijke risico’s. Die risico’s liggen soms op de loer in hoeken die niet goed in beeld zijn, zoals ‘onveilig gedrag op de werkvloer’ of 'de wettelijke verantwoordelijkheden van een bestuurder'. Soms liggen risico’s ver buiten je macht: een wereldwijd virus, een vastliggend schip in het Suezkanaal, inflatie of een plotselinge oorlog in Oekraïne. Samen kijken we naar de rol van bestuurder als internationale riskmanager. Hierbij gaan we in op statische operationele risico’s met een grote impact. Hoe blijf je in control over risico’s die niet te controleren zijn?

Nieuwsgierig? Kijk dan naar het -gratis- webinar ‘In control op risico’s in een internationale omgeving’. Het webinar is interessant voor organisaties met internationale vestigingen, relaties of leveranciers en dan met name voor de bestuurder, directie of finance.

Als kijker hebt u de mogelijkheid om zelf vragen te stellen door middel van een chatfunctie.

Kijk op 7 september van 09.30 uur tot 10.30 uur naar het webinar ‘In control op risico’s in een internationale omgeving’

Chat met ons tijdens het webinar