Haert

bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid goed geregeld
Haert
Aansprakelijkheidsverzekering zzp’ers

Aansprakelijkheidsverzekering zzp’ers

Bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid goed geregeld

De voordelen op een rij

Dienstverlening op maat

Een uitgebreide dekking

Optimalisatie van uw bedrijfsvoering

Aansprakelijkheidsverzekering zzp’ers van VLC & Partners en Haert

VLC & Partners heeft in samenwerking met Haert en verzekeraar Allianz Nederland Groep een exclusieve aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandige professionals ontwikkelt. Deze polis is uitsluitend toegankelijk voor zzp’ers die bij Haert zijn aangesloten. Het biedt een ruime dekking tegen een scherpe premie.

 

Waarom kiezen voor deze verzekering?

Dekking voor bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid 
De polis biedt dekking voor zowel zaak- en letselschades (bedrijfsaansprakelijkheid) als voor zuivere vermogensschade (beroepsaansprakelijkheid). Daarmee is zowel dekking voor het risico van de ‘’gebroken vaas’’ als voor het risico van financiële schade bij een opdrachtgever door een fout in uw werkzaamheden. De verweerkosten ingeval u aansprakelijk wordt gesteld zijn uiteraard meeverzekerd.

De verzekering betreft een collectief contract dat bestaat uit een mantelpolis en certificaten van deelneming. U ontvangt als deelnemende zzp’er jaarlijks een verzekeringscertificaat.

De dekking van de verzekering is niet beperkt tot alleen werkzaamheden die via de bemiddeling van Haert tot stand zijn gekomen. U heeft dus ook dekking voor zelfstandig aangenomen opdrachten en opdrachten die eventueel via een andere organisatie tot stand zijn gekomen.


Verzekerde activiteiten 
Er zijn 3 varianten ontwikkeld voor verschillende werkzaamheden.

  • A: Juridische diensten;
  • B: Administratieve diensten;
  • C: ICT-diensten;

In de certificaten die u kunt downloaden hieronder, vindt u de omschrijvingen van de hoedanigheden van de werkzaamheden. Het is belangrijk dat uw daadwerkelijke werkzaamheden en de verzekerde hoedanigheid goed bij elkaar aansluiten. In de certificaten, die u hieronder kunt downloaden, vindt u de omschrijvingen van de hoedanigheden van de werkzaamheden. Ook vindt u daar de polisvoorwaarden en de verzekerde bedragen. Twijfelt u of de hoedanigheid voor uw werkzaamheden passend is? Neem dan contact met ons op, zodat wij u hierover kunnen adviseren. Premie 
Door het collectieve karakter zijn wij in staat de premie zeer scherp te houden. De basispremie bedraagt per deelnemer €475,- per jaar. De premie wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Hoe meer deelnemers, hoe lager de premie.  Ter voorbeeld: bij 300 deelnemers bedraagt de premie €400,-

De jaarpremie wordt door VLC & Partners bij de deelnemende zzp’er geïncasseerd. De dekking wordt voor een jaar afgesloten met stilzwijgende verlenging.

Opzeggen kan na het eerste jaar op elk gewenst moment. De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Bij tussentijdse beëindiging wordt er geen premiere gerestitueerd.


Inloop 
De verzekering biedt in sommige gevallen ook dekking voor fouten gemaakt vóór de datum van uw deelname aan het collectief. Voorwaarde voor deze inloopdekking is dat u ten tijde van het veroorzaken van de schade dekking genoot onder een andere beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit maakt het overstappen voor zzp'ers die elders al een dekking hebben makkelijker.

Vanzelfsprekend zijn omstandigheden die al bekend zijn en waaruit een schade kan voortvloeien, bij toetreden tot het collectief niet verzekerd. Deze omstandigheden dient u te melden bij de huidige verzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw tussenpersoon of verzekeraar voordat u uw huidige polis opzegt.


Vraag nu een offerte aan

Doordat u samenwerkt met Haert voldoet u aan de selectiecriteria en is deelname aan het collectief zeer eenvoudig aan te vragen. Download onderstaand aanvraagformulier, vul uw gegevens in, beantwoord enkele korte vragen en plaats uw handtekening. Daarna mailt u het ingevulde formulier naar ondernemersloket@vlc-partners.nl