Inspiratiesessie Hoe AI de dagelijkse werkzaamheden van HR gaat beïnvloeden

Inspiratiesessie Hoe AI de dagelijkse werkzaamheden van HR gaat beïnvloeden
Inspiratiesessie Hoe AI de dagelijkse werkzaamheden van HR gaat beïnvloeden

Inspiratiesessie Hoe AI de dagelijkse werkzaamheden van HR gaat beïnvloeden

Word de specialist binnen uw organisatie

Homepage VLC Academy ← 
 

Waarom een inspiratiesessie over AI

Ontdek hoe Kunstmatige Intelligentie (AI) HR kan revolutioneren in onze inspiratiesessie "AI, Big Data & HR. We duiken in de wereld van Big Data en onderzoeken hoe deze gegevens HR-processen kunnen optimaliseren. Leer hoe AI kan worden ingezet om werk niet alleen makkelijker en sneller, maar ook leuker te maken zonder de essentie van wat werk aantrekkelijk maakt te verliezen. Ontdek samen met ons de mogelijkheden om de inzetbaarheid te vergroten door middel van AI. Laat u inspireren door de toekomst van werk en HR.

Externe specialist

"De toekomst van werk is AI en data-gedreven, maar wel met een hart."- Marco de Jong


“AI houdt de gemoederen bezig. Aan de ene kant als kans om inzetbaarheid van medewerkers te vergroten door data gedreven met precisie de juiste gesprekken en interventies aan de juiste medewerker te koppelen. Aan de andere kant omdat het ons werk structureel kan veranderen en dit voor medewerkers onzekerheid met zich meebrengt. Hoe ga je hier vanuit HR mee om? Een belangrijke eerste stap is het kennis nemen van wat data en AI eigenlijk is en hoe je dit voor je kunt laten werken. Vanuit mijn praktijkervaring neem ik jullie graag mee in de mogelijkheden en laat ik zien hoe je deze nieuwe techniek praktisch kunt toepassen. Benieuwd?”

Lars
 

Vervolgsessie VLC & Partners

Na de pauze duiken we dieper in hoe Big Data kan helpen om potentieel verzuim van medewerkers te voorspellen, voortbouwend op Marco de Jong ‘s inzichten. We introduceren de duurzame inzetbaarheidsscan, toepasbaar op verschillende schalen: nationaal, sectorspecifiek, en op bedrijfsniveau voor grotere organisaties.

We zullen ook de veranderingen tussen 2022 en 2023 analyseren, met een sterke focus op praktische toepassing. Deze sessie is ontworpen om deelnemers geïnformeerd en geïnspireerd te laten vertrekken, klaar om deze inzichten in hun eigen werkomgeving toe te passen.

Dagprogramma


Na afloop 

Na afloop van de sessie bieden wij een -eenvoudige- lunch aan. Deelnemers die liever direct vertrekken, kunnen een broodje meenemen voor onderweg. Voor wie interesse heeft in verdere gesprekken of netwerkmogelijkheden, bieden we de ruimte om langer te blijven. Zo kunt u in een informele setting napraten en connecties leggen. Heeft u specifieke dieetwensen? Geef deze dan door bij uw aanmelding, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

Aanmelden 

Meld u nu aan voor de inspirerende sessie geleid door Marco de Jong, over AI, Big Data & HR en leer hoe u Big Data en AI voor u kunt laten werken.

Wanneer                              Donderdag 3 oktober 2024

Waar                                      VLC & Partners 
                                                Van Alkemadelaan 700
                                                2597 AW Den Haag

Voor wie
De inspiratiesessies zijn met name interessant voor HR-medewerkers en HR-managers werkend bij bedrijven met minimaal 100 werknemers die met hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met personeelsbeleid, leiderschap, verzuim en/of pensioen. 

Inschrijven

 

Andere inspiratiesessies

Daarnaast deze sessie bieden wij een nog drie inspiratiesessies die elk verschillende aspecten van personeelsmanagement, verzuimbeleid en leiderschap behandelen. Laat elke sessie een inspiratie zijn om direct aan de slag te gaan met inzichten die direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie. Mis deze kans niet om te leren van de besten in het veld en neem de leiding in het aantrekken en behouden van top talent. Aanmelden kan direct via onze website.

  • 18 april 2024                      Aanmelden voor de inspiratiesessie: Arbeidsmarkt met Kirsten de Roo op 18 april is niet meer mogelijk.
  • 13 juni 2024                        Werken aan werkgeluk
  • 12 september 2024           Burn-out: feiten & fabels
     

Uw investering

De kosten voor deze inspiratiesessie bedragen slechts € 295,-. Bent u al klant van VLC & Partners dan betaalt u € 195,-. 

Meld u zich direct aan voor 2 sessie of meer, dan ontvangt u korting:  

  • Inschrijven voor 2 sessies  10% korting
  • Inschrijven voor 3 sessies  20% korting
  • Inschrijven voor 4 sessies  33% korting