Multiline Insurance Logistiek

Eén logistieke verzekering voor al uw transport en logistieke risico's
Neem contact met ons op
Multiline Insurance Logistiek

De uitdagingen bij verzekeringen in de transport en logistiek

Als onderneming in de transport en logistiek heeft u te maken met veel uiteenlopende risico’s. In de logistieke keten kunnen verschillende partijen op verschillende momenten verantwoordelijk zijn voor schade. Of het nu gaat om zaakschade aan goederen, materieel of aansprakelijkheid op diverse gebieden. 

Traditionele verzekeringen bieden alleen dekking op aparte onderdelen in het logistiek proces. Vaak is er te weinig samenhang tussen de verschillende verzekeringen. Zo kan er overlap zijn in wat er verzekerd is, of juist hiaten. Dit wordt in de praktijk pas duidelijk bij schade. Op zo’n moment ontstaat er regelmatig discussie tussen partijen in de keten en tussen verzekeraars. Voor bedrijven in de logistieke keten is het dan ook een uitdaging om alle risico’s goed te verzekeren. En bij schade vraagt het veel tijd en energie om die te verhalen op de juiste polis.

 

De VLC & Partners Multiline Insurance Logistiek: één verzekering voor de belangrijkste risico's

Door vragen uit de markt ontwikkelde VLC & Partners de Multiline Insurance Logistiek. Een verzekering waarbij schaderisico’s, werkgevers- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico in de logistieke keten gedekt zijn op één polis. Deze verzekering is een ideale match voor vervoerders, expediteurs, opslagbedrijven en verwante bedrijven.   
  

Voor ondernemingen in transport en logistiek biedt deze verzekering drie voordelen: 

  1. Eén polis, waardoor de dekking geen hiaten of overlappingen kent.
  2. Eén aanspreekpunt met ervaring in de logistieke wereld, ook bij schademelding en -behandeling.
  3. Alle dekkingen samen ingekocht, zodat u kunt rekenen op een scherpe prijs.

Voor specifieke situaties zijn er aanvullingen mogelijk met extra modules: goederen (op basis van allrisk), casco werkmaterieel en douanedocumenten. Zo verzekert u alleen wat nodig is. 

Neem voor meer informatie contact met ons op of download onze e-paper.

 

Ontmoet onze adviseurs

Kees Boot

Wilt u meer weten?
Kees Boot staat voor u klaar.

Om echt te weten wat er in uw bedrijf speelt, komen onze risk consultants graag bij u langs om kennis te maken. Maak een afspraak!

Bart Arets

Wilt u meer weten?
Bart Arets staat voor u klaar.

Richard van Dijck

Wilt u meer weten?
Richard van Dijck staat voor u klaar.

Het adviseren over en het verzekeren van aan transport gerelateerde risico's is een vakgebied op zich. Of het nu om het verzekeren van risico’s rondom de vrachtwagen gaat of de risico’s die gepaard gaan met uw verantwoordelijkheid voor de goederen die u vervoert. Onze specialisten denken mee over de oplossingen. Ik help u graag!