Innovatie bij VLC & Partners: Efficiëntie door Integratie

Innovatie bij VLC & Partners: Efficiëntie door Integratie
Innovatie bij VLC & Partners

Innovatie bij VLC & Partners: Efficiëntie door Integratie

 

Dienstverlening verbeteren door innovatie

Bij VLC & Partners zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en te innoveren. Een recent voorbeeld hiervan is de integratie van de salarisadministratie van diverse klanten met de polisadministratie van Chabot Assuradeuren, onze volmachtmaatschappij. Deze naadloze koppeling zorgt ervoor dat essentiële gegevens, zoals actuele salarissen, in- en uitdienstdata, mutaties en persoonlijke gegevenswijzigingen, automatisch worden doorgestuurd naar de polisadministratie. Dit is met name van belang voor het beheer van verzuim- en WIA-werknemersverzekeringen.

Dankzij deze innovatie ervaren onze klanten een aanzienlijke verlichting van hun administratieve lasten. Voor Chabot Assuradeuren betekent dit een verhoogde efficiëntie in hun werkprocessen. In feite hoeven klanten nu alleen nog maar ziek- en herstelmeldingen aan ons door te geven, waardoor het proces gestroomlijnder en gebruiksvriendelijker wordt.

Mocht u ook de voordelen willen ervaren van deze geïntegreerde aanpak en de mogelijkheden willen onderzoeken om uw salarisadministratie te koppelen, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Daniel Rijnbeek en Geo Verhoeven staan klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Grijp deze kans om uw administratieve processen te optimaliseren en neem vandaag nog contact met ons op!

Daniël Rijnbeek

Wilt u meer weten?
Daniël Rijnbeek staat voor u klaar.

Mijn eerste vragen aan een werkgever zijn altijd: Vindt u sociale zekerheid een leuk onderwerp? en: Zijn verzuimbeleid en verzuimbegeleiding uw favoriete bezigheid? Voor mij is het antwoord op beide vragen een volmondig ja! Verder ben ik bestuurslid van de Beroepsfederatie RADI en docent duurzame inzetbaarheid bij het NIDI. Ik ondersteun dan ook veel werkgevers en HR-professionals met hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid voor de medewerkers.