Veilig digitaal dossier

Veilig digitaal dossier

Veilig digitaal dossier

 

Chabot Assuradeuren Veilig Digitaal Dossier

Heeft u een verzuim- en/of WIA-verzekering via Chabot Assuradeuren B.V? Dan kunt u voor uw volledige werknemersadministratie en schademelding gebruik maken van het Veilig Digitaal Dossier (VDD) van Chabot Assuradeuren B.V.

Chabot Assuradeuren B.V. is juridisch verbonden aan VLC & Partners B.V. en treedt daarbij op als huisvolmacht (verzekeraar). Dit houdt in dat zij met de uitoefening van haar werkzaamheden uitsluitend verbonden is aan VLC & Partners B.V. 
 

Contactgegevens verzuimcoaches

 

Administratief gemak
Het Veilig Digitaal Dossier (VDD) is een gebruikersvriendelijk portaal waarmee u eenvoudig aan al uw (wettelijke) verplichtingen voor de uitvoering van uw verzekering voldoet. U kunt eenvoudig online uw werknemers ziekmelden en uitkeringen goedkeuren. In de meeste gevallen gaat deze melding direct door naar de arbodienst waardoor u maar één keer een melding hoeft te doen.

 

Werknemersportaal
Heeft u voor uw werknemers een WIA-verzekering afgesloten die valt ons de pensioenwet? Dan heeft uw werknemer toegang tot een eigen online omgeving waar alle benodigde persoonlijke informatie terug te vinden is.

 

Stappenplan Wet verbetering Poortwachter
Bij elke ziekmelding kunt u in het VDD van de ziekgemelde medewerker, de acties en stappen volgens Wet verbetering Poortwachter volgen. Bij elke stap staat een uitleg en de termijn waarbinnen de stap afgerond moet zijn. In het dossier kunt u aantekeningen maken en stappen afhandelen.

 

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan ondersteuning van een Verzuimcoach? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige Verzuimcoaches staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het optimaliseren van uw verzuimbeleid.

 

Onze verzuim coaches