Inspiratiesessie Werken aan werkgeluk

Inspiratiesessie Werken aan werkgeluk
Inspiratiesessie Werken aan werkgeluk

Inspiratiesessie Werken aan werkgeluk

Word de specialist binnen uw organisatie

Homepage VLC Academy ← 


Waarom een inspiratiesessie over Werken aan werkgeluk

Gea Peper van het HappinessBureau neemt ons tijdens deze inspiratiesessie mee in wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe u uw eigen werkgeluk en dat van anderen (verder) kunt vergroten. Tijdens de inspiratiesessie staan de achtergronden van werkgeluk centraal. Hierbij komt ter sprake welke onderdelen we zelf kunnen beïnvloeden en welke tools en technieken u het beste kunt inzetten voor het vergroten van werkgeluk voor uzelf of uw organisatie. De sessie bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie en succesvolle voorbeelden van werkgeluk in organisaties. De geboden informatie wordt afgewisseld met aansprekende en inspirerende filmpjes en oefeningen die u voor uzelf, met anderen of als groep kunt doen.

 

Externe specialist

"Werkgeluk is de sleutel tot zowel persoonlijke voldoening als zakelijk succes." - Gea peper


Gea Peper is een vooraanstaand expert op het gebied van werkgeluk en een inspirerende kracht in de wereld van positieve bedrijfsculturen. Als oprichter van het HappinessBureau, zet Gea zich in om organisaties te helpen bij het vergroten van werkgeluk onder hun medewerkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in change management consulting en HR, en als hoofddocent van de opleiding Werkgeluk-deskundige, brengt ze een schat aan kennis en praktische inzichten. Onlangs heeft Gea Peper haar expertise verder uitgebreid als co-auteur van het boek ‘Word een Woest aantrekkelijke Werkgever met Werkgeluk’. Dit boek is in februari genomineerd als Managementboek van het jaar 2024. Door haar bijdrage aan dit invloedrijke boek bevestigt Gea haar status als autoriteit op het gebied van werkgeluk. Haar werk, dat zich uitstrekt van het schrijven van artikelen voor toonaangevende HR-platforms tot het geven van workshops en presentaties in heel Europa en daarbuiten, onderstreept haar autoriteit op dit gebied. 

Lars
 

Vervolgsessie VLC & Partners

Na de inspiratiesessie van Gea nodigen wij de deelnemers uit om deel te nemen aan een praktische vervolgsessie, verzorgd door VLC & Partners. Deze sessie bouwt voort op de theorieën en inzichten die door Gea zijn gepresenteerd en richt zich specifiek op de financieringsmogelijkheden voor sessies en workshops op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Een ervaren consultant van VLC & Partners zal deze sessie leiden en de verschillende financieringsmogelijkheden bespreken. Naast eigen financiering zijn er mogelijk ook kansen om externe financieringsbronnen aan te boren voor het ontwikkelen van een effectief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Mis deze kans niet om de theorie in praktijk te brengen en ontdek hoe VLC & Partners u hierbij kan ondersteunen.

Dagprogramma


Na afloop 

Na afloop van de sessie bieden wij een -eenvoudige- lunch aan. Deelnemers die liever direct vertrekken, kunnen een broodje meenemen voor onderweg. Voor wie interesse heeft in verdere gesprekken of netwerkmogelijkheden, bieden we de ruimte om langer te blijven. Zo kunt u in een informele setting napraten en connecties leggen. Heeft u specifieke dieetwensen? Geef deze dan door bij uw aanmelding, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

Aanmelden 

Meld u nu aan voor de inspirerende sessie geleid door Gea Peper, werken aan werkgeluk en leer hoe dit kan leiden tot zakelijk succes. 

Wanneer                               Donderdag 13 juni 2024  

Waar                                      VLC & Partners 
                                                Van Alkemadelaan 700
                                                2597 AW Den Haag

Voor wie
De inspiratiesessies zijn met name interessant voor HR-medewerkers en HR-managers werkend bij bedrijven met minimaal 100 werknemers die met hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met personeelsbeleid, leiderschap, verzuim en/of pensioen. 

Aanmelden

 

Andere inspiratiesessies

Daarnaast deze sessie bieden wij een nog drie andere inspiratiesessies die elk verschillende aspecten van personeelsmanagement, verzuimbeleid en leiderschap behandelen. Laat elke sessie een inspiratie zijn om direct aan de slag te gaan met inzichten die direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie. Mis deze kans niet om te leren van de besten in het veld en neem de leiding in het aantrekken en behouden van top talent. Aanmelden kan direct via onze website.

Uw investering

De kosten voor deze inspiratiesessie bedragen slechts € 295,-. Bent u al klant van VLC & Partners dan betaalt u € 195,-. 

Meld u zich direct aan voor 2 sessies of meer, dan ontvangt u korting: 

  • Inschrijven voor 2 sessies  10% korting
  • Inschrijven voor 3 sessies  20% korting
  • Inschrijven voor 4 sessies  33% korting