Cyberdekking vaak standaard meeverzekerd

Cyberdekking vaak standaard meeverzekerd
Cyberdekking vaak standaard meeverzekerd

Cyberdekking vaak standaard meeverzekerd

Internet is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Met onze smartphones, laptops en wearable devices zijn we continu online. Het internet brengt veel gemak, maar ook het risico op cybercriminaliteit. Bij inboedelverzekeringen is steeds vaker cyberdekking standaard meeverzekerd. Ook bij veel inboedelverzekeringen via VLC & Partners. Maar waar bent u dan voor verzekerd? En hoe krijgt u dan hulp?

 

Onbeperkt hulp en advies

Als uw inboedelverzekering de dekking ‘Cyber’ heeft kunt u onbeperkt gebruik maken van de Cyberhulpdienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar en helpen u direct bij schade of problemen met uw apparatuur als gevolg van een cyberincident, cyberafpersing en identiteitsdiefstal. Bijvoorbeeld als u op een phishing mail heeft geklikt. Of bij het vermoeden van een gehackte computer. De Cyberhulp staat ook voor u klaar om advies te geven om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. 


Tip! Zet uw computer, smartphones of laptops niet uit als u schade heeft of denkt te hebben door cybercriminaliteit. Hiermee kunt u namelijk belangrijke digitale sporen wissen. Neem dus direct contact op met ons of Cyberhulpdienst.
 

Bel Schadebehandeling

 

Waar bent u verder voor verzekerd?

Diefstal van geld van de bankrekening
Als de bank de schade niet vergoedt bij diefstal van geld van de bankrekening door een phishing of e-mail spoofing of doordat iemand onbevoegd toegang heeft gekregen tot uw bankrekening.


Identiteitsdiefstal
Dekking voor de financiële schade die u lijdt door onbevoegd gebruik van uw identiteit (online). En voor het voorkomen dat er meer schade ontstaat.


Dataherstel, verwijderen van malware en vervangen van hardware
U wordt geholpen om verloren data te herstellen en kwaadaardige software te verwijderen. Lukt dat niet? Dan heeft u recht op een schadevergoeding voor het vervangen van de apparatuur.


Hulp bij cyberafpersing
De verzekering vergoedt geen losgeld of betalingen in crypto’s bij een cyberafpersing. Maar we proberen wel de data veilig te stellen en ervoor te zorgen dat u weer veilig gebruik kunt maken van uw computer.
 

Wilt u weten of uw inboedelverzekering ook een dekking biedt bij cyberincidenten? 

Mandy van Noort

Wilt u meer weten?
Mandy van Noort staat voor u klaar.

Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen gericht op de bovenkant van de markt. Ik help u graag met het zoeken naar de best passende verzekeringsoplossing!

Vera Galiart

Wilt u meer weten?
Vera Galiart staat voor u klaar.

Benieuwd hoe we uw specifieke vraagstuk aanpakken? We gaan het gesprek graag met u aan. En met alle verzekeringen onder één dak bent u verzekerd van gemak en overzicht. Ik help u graag verder in een persoonlijk gesprek!